Wasmand met Handvatten Grijs 75 Liter 62x40x30 cm

4053885
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Wasmand met Handvatten Grijs 75 Liter 62x40x30 cm
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek nu onze grijze wasmand - de ultieme oplossing voor jouw wasgoed! Met een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, zal deze wasmand al je verwachtingen overtreffen. 

Hoogwaardig materiaal
Deze wasmand is vervaardigd uit kwalitatief goed materiaal, waardoor hij duurzaam en langdurig is. Zeg vaarwel tegen goedkope en fragiele wasmanden die niet aan je eisen kunnen voldoen.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij het slimme ontwerp is deze wasmand eenvoudig in gebruik. Het is een koud kunstje om je wasgoed te verzamelen en te verplaatsen, zonder gedoe of ingewikkelde sluitingen.

Waterafstotend
Maak je geen zorgen over vochtige of natte kleding die onaangename geurtjes kan veroorzaken. Onze wasmand is waterafstotend, waardoor je wasgoed beschermd blijft en je altijd kunt genieten van frisse kleding.

Sterke handvatten
De handvatten van deze wasmand zijn dubbel gestikt, wat zorgt voor extra stevigheid en betrouwbaarheid. Draag zware ladingen met vertrouwen en gemak, zonder je zorgen te maken over losse naden.

Ruime inhoud
Met een indrukwekkende inhoud van 75 liter biedt deze wasmand voldoende ruimte voor al je wasgoed. Vergeet overvolle wasmanden en geniet van een georganiseerde wasroutine.

Deze grijze wasmand is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en veelzijdig. Zijn neutrale kleur past perfect in elk interieur, of het nu in de slaapkamer, badkamer, wasruimte of zelfs de woonkamer is. Je kunt hem ook gebruiken voor het opbergen van speelgoed, dekens of andere huishoudelijke items.

Waar wacht je nog op? Upgrade je wasroutine met deze geweldige wasmand en geniet van het gemak en de elegantie die het te bieden heeft. 

Specificaties:
- Kleur: Grijs
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 62 cm x 40 cm x 30 cm
- Gewicht: 500 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700922
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten