Women's Health, Gym Ball 65 cm + 3 stuks Booty Bands Fitness

4377277
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,2 Sterren
Women's Health, Gym Ball 65 cm + 3 stuks Booty Bands Fitness
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vierdelige workout set voor het hele lichaam

Deze set is ideaal voor het trainen van je hele lichaam. Je ontvangt namelijk de Women’s Helath Fitness bal met een diameter van 65cm én drie Booty Bands met verschillende weerstandsniveaus. Ga jij voor een krachttraining, stabiliteitstraining, of alles tegelijk? Met deze set kan het allemaal!

Women’s Health Fitnessbal

Deze oefenbal is ideaal voor een aanvullende stabiliteitstraining. Zo kun je het lichaam versterken en geef je afwisseling aan jouw trainingsroutine. Het duurzame anti-burst materiaal maakt het mogelijk om de fitnessbal tijdens verschillende trainingen te gebruiken zoals bij yoga, pilates, low-impact oefeningen, revalidatie en meer. Naast het trainen van de grote spiergroepen, is het vooral belangrijk dat de ondersteunende spieren voldoende worden aangesproken. Het effect van aanvullende stabiliteitstraining kan namelijk ook de prestaties bij andere oefeningen aanzienlijk verbeteren en de stimulatie van de spieren vergroten. Bovendien is de bal ook te gebruiken als ergonomische stoel voor op kantoor of thuis om een verbeterde zithouding te stimuleren.

Booty Bands van Women’s Health voor weerstandstraining

De Booty Bands, met verschillende weerstand niveaus, creëren weerstand bij het uitvoeren van verschillende oefeningen. Doorda de fitnessbanden constant zorgen voor spanning op je spieren, worden de spieren zeer effectief gestimuleerd. Deze set weerstandsbanden bestaat uit 3 Booty bands, met verschillende weerstandniveaus: licht, medium en zwaar. Kortom, met deze booty banden train je zoals de naam het al doet vermoeden je billen, maar ze zijn ook zeer geschikt om je hele lichaam effectief te trainen. Het is daarom het perfecte hulpmiddel voor een gevarieerde workout in de sportschool, maar het is ook ideaal voor thuis of op vakantie. 

De Booty Bands hebben van 3 verschillende sterktes

  • Turquoise licht: 300 x 80 mm – 15-18kg treksterkte
  • Magenta medium: 340 x 80 mm – 18-25kg treksterkte
  • Roze zwaar: 360 x 80 mm – 20-27kg treksterkte 

Productspecificaties

  • Merk: Women's Health
  • EAN: 8720612801858
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 30x19x12,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten