X-Sense SAL51 Smart Alarm listener en SBS50 Base Station

4359300
54.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense SAL51 Smart Alarm listener en SBS50 Base Station
54.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit nieuwe en innovatieve product maakt je huis in een handomdraai slim door naar het alarmsignaal van je bestaande rook-, koolmonoxide- of hittemelders te ‘luisteren’.

SAL51 Smart Alarm Listener


De X-Sense SAL51 Smart Alarm Listener herkent de alarmsignalen van melders en stuurt onmiddellijk een waarschuwing via het X-Sense Basisstation naar je telefoon. De Listener herkent het alarmsignaal van alle melders van X-Sense, FireAngel, FireX, Fito, Jalo, Abus, Elro en First Alert. De listener heeft een levensduur van 5 jaar en de vervangbare batterijen gaan 2 jaar mee.

Let op: de Listener werkt niet met melders van WisuAlarm, EI Electronics en Smartwares en moet worden gebruikt in combinatie met het SBS50 Basisstation.

X-Sense SBS50 Base Station: De centrale gateway


De X-Sense SBS50 Base Station fungeert als de essentiële gateway voor de SAL51 Listener. Daarnaast werkt het naadloos samen met andere soorten X-Sense melders zoals de XS01-M rookmelder, de XC01-M CO-melder, de XH02-M hittemelder en de SWS51 watermelder. Je kunt tot wel 50 melders in totaal aan de SBS50 Base Station koppelen! Op het moment dat de Listener alarm geeft, ontvang je direct een pushmelding op je telefoon. De SBS50 Base Station geeft zelf ook een alarm van 100dB.

Zorg voor voldoende listeners


Voor standalone melders heb je voor elke melder een aparte Listener nodig. Voor draadloos koppelbare melders, waarbij één alarm leidt tot activering van alle melders in het netwerk, volstaat één Listener voor het gehele netwerk.

De voordelen op een rijtje:


Slimme integratie- Koppel de SAL51 Listener met de X-Sense SBS50 Base Station en je WiFi-netwerk om volledige controle te hebben over je melders. Ontvang direct meldingen op je smartphone, waar je ook bent, en blijf op de hoogte van eventuele noodsituaties.

Koppelbaar - De X-Sense SBS50 Base Station werkt als de centrale gateway en kan tot wel 50 melders koppelen, waardoor je een uitgebreid beveiligingssysteem kunt creëren voor je slimme huis.

Vervangbare batterij - De Listener is voorzien van een vervangbare batterij, waardoor je de levensduur kunt verlengen en langdurige bescherming hebt zonder vervanging.

Veilige keuze - Deze set voldoet aan de huidige wetgeving en de verplichte Europese normen.

Verander je huis in een slimme en veilige woning met de SAL51 Smart Alarm Listener en SBS50 Base Station set.

Productspecificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 2
  • EAN: 8720985800434
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 9,6 (B)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten