XRP60 Extreme Rust Prevention

4408104
20.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
XRP60 Extreme Rust Prevention
20.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Spray. Dé spray om alle niet gelakte metalen onderdelen van de fiets te beschermen tegen roest en oxidatie. Het product verdringt vocht en verwijdert aanslag. XRP60 is te gebruiken op ieder type fiets; Stadsfiets, E-Bike, Mountainbike en Racefiets. Makkelijk in gebruik en zeker ideaal voor de vochtige, natte wintermaanden die eraan komen. De must-have voor iedere fietser. Aanbrengen en met een doek licht uitwrijven en laten drogen.
Beschermt tegen roest
Verdringt vocht
Verwijdert aanslag Spray. Dé spray om alle niet gelakte metalen onderdelen van de fiets te beschermen tegen roest en oxidatie. Het product verdringt vocht en verwijdert aanslag. XRP60 is te gebruiken op ieder type fiets; Stadsfiets, E-Bike, Mountainbike en Racefiets. Makkelijk in gebruik en zeker ideaal voor de vochtige, natte wintermaanden die eraan komen. De must-have voor iedere fietser. Aanbrengen en met een doek licht uitwrijven en laten drogen.
  • Beschermt tegen roest
  • Verdringt vocht
  • Verwijdert aanslag Cyclon Anti Roest Spray om alle niet gelakte metalen onderdelen van de fiets te beschermen tegen roest en oxidatie. Verdringt vocht en verwijdert aanslag.
  • Productspecificaties

    • Merk: No brand
    • EAN: 8713504009883

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten