Zeepdispenser Wandmontage 3 Reservoirs Zwart

4115798
37.50
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Zeepdispenser Wandmontage 3 Reservoirs Zwart
37.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de ultieme revolutie in handhygiëne met onze baanbrekende zeepdispenser! Met deze dispenser heb jij de controle over jouw hygiëne-ervaring, zonder gedoe en met maximaal gemak.

Kwalitatief materiaal
Onze zeepdispenser is vervaardigd met precisie en vakmanschap, met alleen het beste materiaal om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat. Voel de stevigheid elke keer dat je jouw handen wast, wetende dat dit product ontworpen is om jouw handhygiëne-routine te verbeteren.

Eenvoudig in gebruik
We begrijpen dat niemand tijd wil verspillen aan het ontcijferen van ingewikkelde instructies of lastige knoppen. Daarom hebben we de zeepdispenser ontworpen met jouw gemak als prioriteit. Met een intuïtieve bediening die bijna vanzelf gaat, is het verkrijgen van de perfecte hoeveelheid zeep een fluitje van een cent. Geen frustraties meer – alleen een moeiteloze, soepele ervaring die past bij jouw drukke levensstijl.

Eenvoudig bij te vullen
Zeg vaarwel tegen geknoei en verspilling bij het bijvullen van jouw zeepdispenser. Dankzij ons slimme ontwerp is bijvullen een makkie geworden. Het verwijderbare reservoir maakt het mogelijk om zeep snel en schoon toe te voegen zonder gedoe. Of je nu jouw favoriete vloeibare zeep of een desinfecterende gel gebruikt, de dispenser staat klaar om jouw behoeften aan te vullen zonder morsen of verspilling.

Hygiënisch
Jouw gezondheid en veiligheid zijn onze topprioriteit, en daarom hebben we extra aandacht besteed aan de hygiëne-aspecten van onze dispenser. Het handsfree ontwerp minimaliseert het contact met oppervlakken, waardoor de verspreiding van ziektekiemen tot een minimum wordt beperkt. Met een simpele beweging ontvang je de perfecte hoeveelheid zeep in jouw handen, zonder dat je de dispenser hoeft aan te raken. Het is alsof je een persoonlijke hygiënische butler hebt die altijd voor je klaarstaat!

Met onze zeepdispenser geniet je niet alleen van een schone en verfrissende handwaservaring, maar voeg je ook een vleugje moderne elegantie toe aan jouw ruimte. Het gestroomlijnde ontwerp past perfect in elke omgeving, of het nu jouw badkamer, keuken of kantoor is. Verhoog jouw hygiënespel en transformeer jouw dagelijkse routines met deze functionele en stijlvolle toevoeging.

Wacht niet langer! Geef jouw handhygiëne een upgrade met onze zeepdispenser die kwaliteit, eenvoud en hygiëne combineert tot een enkel meesterwerk. Kies slim, kies voor gemak, en kies voor een leven waarin jouw handen altijd stralend schoon en fris zijn.

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 30 cm x 18 cm x 15cm
- Gewicht: 100 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701981
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Anders
  • Materiaal: Polypropyleen

Beoordelingen

Gesponsorde producten