Zomertafelen.

Tip!

Wie is er niet gek op pizza? Met dit funcook apparaat staan eigen creaties binnen een handomdraai op tafel. Iedereen bereid zijn of haar favoriete pizza zelf in de Pizzarette.


De enige voorbereiding is het klaarzetten van het deeg en natuurlijk de allerlekkerste toppings naar wens. Daarna kan het samen genieten en tafelen beginnen! Deze unieke manier van zomertafelen brengt gegarandeerd gezelligheid en creativiteit.


Kies jij voor een traditionele pizza margherita, gevulde calzone of ga je toch voor zoet? De variatie voor toppings is natuurlijk eindeloos. Durf jij het aan om eens iets anders te proberen? Laat je inspireren door het recept met mac ’n cheese uit de pizzarette!

3x inspiratie voor de perfect gedekte tafel

Tip!

Zomertafelen brengt herkenbare grillsmaken met zich mee. Bijvoorbeeld het perfecte gebakken stukje vlees of vis. Maar hoe krijg je die optimale herkenbare smaak?


Besmeer niet de bakplaat met olie of boter, maar besmeer juist het stukje vlees of vis hiermee. Of verwerk de olie of boter meteen door de marinade. Leg het vervolgens op de voorverwarmde bakplaat en laat rustig liggen. Door het te laten liggen en niet te schuiven met een spateltje krijg je dat perfect gebakken stukje vlees of vis wat je wenst.


Liever vegetarisch? Ook voor groenten of bijvoorbeeld aardappel geldt dezelfde regel. Besmeer deze met de gewenste vetten en bak op dezelfde manier het allerlekkerst. 

Alles om je tafel en tuin aan te kleden

Tip!

Er gaat niets boven een barbecue op een zomerse avond! Doordat deze tafelbarbecue elektrisch is, ben je niet met kolen in de weer en meteen onderdeel van het gezelschap. Dit funcook apparaat staat namelijk gezellig in het midden van de tafel, zodat iedereen makkelijk zijn of haar favoriete gerecht kan klaarmaken. Een eigen buitenkeuken binnen handbereik!


Heeft iedereen voldoende gegeten? Zet dan de elektrische tafelbarbecue niet direct uit, want je kan hier nog een lekker dessert op bereiden. Wat dacht je van een gevulde banaan of bijvoorbeeld een fruitspies met gegrilde ananas en mango? Heerlijk in combinatie met een kop koffie en een bolletje ijs naar keuze.