Zonnebril Houder voor Auto Zwart Magnetische Sluiting

3988425
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Zonnebril Houder voor Auto Zwart Magnetische Sluiting
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je op zoek naar een handige manier om je zonnebril op te bergen tijdens het rijden? Dan is de magnetische zonnebrilhouder voor in de auto de perfecte oplossing voor jou. Deze zwarte zonnebrilhouder is niet alleen een praktische toevoeging aan je auto, maar ziet er ook nog eens elegant uit.

Het ophangen van de zonnebrilhouder is ontzettend eenvoudig. Je bevestigt de clip simpelweg aan de zonneklep van je auto en je zonnebril is altijd binnen handbereik. De sterke magnetische sluiting zorgt ervoor dat je zonnebril stevig op zijn plaats blijft, zelfs op hobbelige wegen.

De zonnebrilhouder is gemaakt van duurzaam en stevig leder. Dit zorgt ervoor dat de houder lang meegaat en je zonnebril goed beschermd blijft. Door je zonnebril in de houder te bewaren, voorkom je krassen en beschadigingen aan je bril. Dit verlengt de levensduur van je zonnebril aanzienlijk, waardoor je minder snel een nieuwe bril hoeft aan te schaffen.

De magnetische zonnebrilhouder is een handige en stijlvolle toevoeging aan je auto. Hieronder vind je een overzicht van de voordelen van deze zonnebrilhouder:
- Elegant zwart design: 
De zonnebrilhouder ziet er niet alleen praktisch uit, maar is ook nog eens een mooie toevoeging aan het interieur van je auto.
- Eenvoudig op te hangen: Je bevestigt de clip gemakkelijk aan de zonneklep van je auto, waardoor de zonnebril altijd binnen handbereik is.
- Sterke magnetische sluiting: Dankzij de magnetische sluiting blijft je zonnebril stevig op zijn plaats, zelfs op hobbelige wegen.
- Duurzaam en stevig leder: De houder is gemaakt van hoogwaardig leder, waardoor deze lang meegaat en je zonnebril goed beschermd blijft.
- Verleng de levensduur van je zonnebril: Door je zonnebril in de houder te bewaren, voorkom je krassen en beschadigingen aan je bril, waardoor deze langer meegaat.

Ben jij op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je zonnebril op te bergen tijdens het rijden? Met deze houder heb je je zonnebril altijd binnen handbereik en blijft je bril goed beschermd tegen beschadigingen.

Specificaties:

- Kleur: Zwart
- Materiaal: ABS
- Gewicht: 100 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630264
  • Autostoelgroep: Groep 2/3 (van 15 tot 36kg)
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten