Zuivere Paraffine Tuinfakkel - Lampenolie - 1 Liter - 6 Stuks - Zuiver en Geurvrij

4053198
39.98
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Zuivere Paraffine Tuinfakkel - Lampenolie - 1 Liter - 6 Stuks - Zuiver en Geurvrij
39.98
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verrijk je tuinbeleving met de 6 flessen tuinfakkel / lampenolie van zuivere paraffine (6 x 1 liter). Deze premium kwaliteit olie is geproduceerd door Farmlight, een merk dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de productie van lampen en fakkelolie. De olie is gemaakt van zuivere paraffine, wat een roetloze en extra lange brandduur garandeert. Elke fles is ook voorzien van een handige schenktuit om morsen te voorkomen. Met één liter van deze hoogwaardige olie kun je 6 tuinfakkels volledig vullen, op voorwaarde dat ze een olie reservoir hebben van 170 ml. De olie is natuurlijk ook geschikt om je olielampen mee te vullen.


Pluspunten

- De zuivere paraffine zorgt voor een roetloze en extra lange brandduur - De flessen zijn voorzien van een handige schenktuit, waardoor morsen wordt voorkomen - Met één fles van deze olie kun je 6 tuinfakkels volledig vullen - De olie is geschikt voor zowel tuinfakkels als olielampen - De olie is afkomstig van het gerenommeerde merk Farmlight, bekend om zijn uitmuntende kwaliteit

Uitstekende Kwaliteit

Deze tuinfakkel/lampenolie is gemaakt van zuivere paraffine, een kwalitatief hoogwaardig product dat zorgt voor een roetloze en extra lange brandduur. Dit betekent dat je langer kunt genieten van je tuinfakkels of olielampen zonder ze voortdurend bij te vullen.


Veelzijdig en Praktisch

Met één liter van deze olie kun je 6 tuinfakkels volledig vullen, mits ze een olie reservoir hebben van 170 ml. Daarnaast is de olie ook geschikt om je olielampen mee te vullen. Dit maakt de olie zeer veelzijdig en praktisch in gebruik.


Specificaties

- Producttype: Tuinfakkel / Lampenolie - Materiaal: Zuivere paraffine - Brandduur: Extra lang, dankzij de zuivere paraffine - Volume: 1 liter per fles - Aantal flessen: 6 - Merk: Farmlight - Extra: Voorzien van een handige schenktuit - Toepassing: Geschikt voor tuinfakkels en olielampen met een olie reservoir van 170 ml.

Productspecificaties

  • Merk: Gruttz
  • EAN: 8719481796785
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten