2 stuks Rekbaar Wasbare Ear Pad Covers - Maat L Oorschelp beschermers hoofdtelefoon

3982446
11.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,5 Sterren
2 stuks Rekbaar Wasbare Ear Pad Covers - Maat L Oorschelp beschermers hoofdtelefoon
11.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de Rekbaar Wasbare Ear Pad Covers - Maat L: de ultieme oplossing voor hygiëne en bescherming van jouw hoofdtelefoon!

Met deze herbruikbare stretch earpad covers heb je altijd een hygiënische oplossing binnen handbereik. Het wasbare materiaal zorgt ervoor dat je de covers eenvoudig kunt reinigen, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse en schone luisterervaring. Geen zorgen meer over vuil, zweet of bacteriën op je oorkussens!

Belangrijke kenmerken van de Rekbaar Wasbare Ear Pad Covers - Maat L:

  1. Universele pasvorm: Deze covers passen op de meeste hoofdtelefoons met een omvang van 8,5 tot 11 cm. Of je nu een luchtvaart-, race- of gaming hoofdtelefoon hebt, deze covers zijn perfect geschikt voor jouw model.
  2. Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van zwart wasbaar rekbare stof, bieden deze covers een comfortabele en duurzame bescherming voor je oorkussens. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun vorm en elasticiteit te behouden, zelfs na herhaaldelijk wassen.
  3. Veelzijdig gebruik: Of je nu onderweg bent, in de luchtvaartindustrie werkt, aan het racen bent of je volledig wilt focussen op gaming, deze earpad covers bieden de perfecte balans tussen hygiëne en comfort. Bescherm je oorkussens en geniet van een optimale geluidservaring.
  4. Eenvoudig in gebruik: Het rekbaar ontwerp zorgt ervoor dat je de covers moeiteloos om je oorkussens kunt bevestigen en dat ze stevig op hun plaats blijven zitten. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen en te wassen, waardoor je altijd een schone set covers klaar hebt liggen.

Investeer in de Rekbaar Wasbare Ear Pad Covers - Maat L en ervaar de perfecte combinatie van hygiëne en bescherming voor jouw hoofdtelefoon. Met deze covers kun je vol vertrouwen genieten van je favoriete activiteiten, wetende dat je oorkussens beschermd zijn en altijd fris aanvoelen. Bestel nu en ervaar het gemak en de gemoedsrust die deze covers bieden!

Productspecificaties

  • Merk: Horend Goed
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 7423432030026
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 15.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten