Opvouwbare wandelstok met print

3785056
21.51
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Opvouwbare wandelstok met print
21.51
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Opvouwbare Wandelstok met Ergonomische Kunststof Handgreep

Deze opvouwbare wandelstok is een handig en veelzijdig hulpmiddel voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. De wandelstok is voorzien van een ergonomische kunststof handgreep die comfort en grip biedt tijdens het lopen.

Opvouwbaar en Gemakkelijk Mee te Nemen

Dankzij het opvouwbare ontwerp kan deze wandelstok gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen in een tas of koffer. Dit maakt het ideaal voor mensen die onderweg zijn en af en toe extra ondersteuning nodig hebben.

Verstelbaar in 5 Hoogtes

De wandelstok is instelbaar in 5 hoogtes, variërend van 78 tot 88 cm. Hierdoor kunt u de hoogte aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en voorkeur, waardoor u comfortabel en stabiel kunt lopen.

Stevige Rubberen Voet

De wandelstok is uitgerust met een stevige rubberen voet die zorgt voor goede stabiliteit en grip op verschillende ondergronden. Dit helpt om uitglijden en ongelukken te voorkomen, waardoor u veilig kunt lopen.

Aantrekkelijk en Decoratief Ontwerp

Naast functionaliteit heeft deze wandelstok ook een aantrekkelijk ontwerp. Het is voorzien van een decoratief gegraveerd patroon, waardoor het er stijlvol uitziet. Bovendien is de wandelstok verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat u kunt kiezen wat bij uw smaak en voorkeur past.

Met deze opvouwbare wandelstok kunt u genieten van comfort, gemak en stijl tijdens het lopen. Pas de hoogte aan, vouw hem op en neem hem overal mee naartoe voor de ondersteuning die u nodig heeft.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196683919
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 38x12,2x92 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 339.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten