Attalos Digitale Wekker - Twee alarmen - Hout - Dimbaar - USB & AAA batterij - Voor volwassenen & kinderen - tafelklok -

4154915
39.95 34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Attalos Digitale Wekker - Twee alarmen - Hout - Dimbaar - USB & AAA batterij - Voor volwassenen & kinderen - tafelklok - Attalos Digitale Wekker - Twee alarmen - Zwart - Dimbaar - USB & AAA batterij - Voor volwassenen & kinderen - tafelklok Digitale Wekker - Twee alarmen - Wit - Dimbaar - USB & AAA batterij - Voor volwassenen & kinderen - klok voor thuis in d
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fan-Toys
4,2 Sterren
Attalos Digitale Wekker - Twee alarmen - Hout - Dimbaar - USB & AAA batterij - Voor volwassenen & kinderen - tafelklok -
39.95 34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een elegante en functionele wekker die je helpt om 's ochtends op tijd op te staan? Dan is de Attalos digitale wekker precies wat je nodig hebt! Deze wekker zorgt ervoor dat je elke dag met een positieve energieboost begint en je geen zorgen hoeft te maken over te laat komen. Met zijn dimbare display kun je in een oogopslag de tijd zien zonder dat het te fel is, zelfs 's nachts. Bovendien wordt deze wekker geleverd in een solide behuizing van beukenhout, waardoor hij een stijlvolle aanvulling is op elke slaapkamer!


Veelzijdig in Gebruik

De houten digitale wekker is uitgerust met twee afzonderlijk instelbare alarmen, zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te stellen wanneer je op verschillende tijdstippen moet opstaan. Bovendien geeft de wekker de binnentemperatuur weer, dit maakt de wekker ook een handige thermometer voor je slaapkamer!

Zowel Bedraad als Draadloos te Gebruiken

De Attalos digitale wekker kan zowel bedraad als draadloos worden gebruikt. Als de wekker standaard naast je bed staat, kun je de meegeleverde USB-kabel gebruiken. Ga je ergens anders overnachten? Neem de wekker gewoon mee! Hij werkt namelijk ook op batterijen (niet inbegrepen). Wij raden aan om altijd batterijen te gebruiken, zodat je instellingen behouden blijven in het geval van stroomuitval. Zo zul je nooit per ongeluk verslapen!

USB-oplaadpoort aan de achterkant

Met de handige USB-oplaadpoort aan de achterkant van de wekker wordt jouw ochtendroutine nog efficiënter. Deze extra uitgang maakt het moeiteloos mogelijk om je telefoon of tablet op te laden via de wekker, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar een stopcontact of een oplaadkabel. Het is een slimme toevoeging die ervoor zorgt dat al je essentiële apparaten klaar zijn voor gebruik zodra je ontwaakt, terwijl je geniet van de functionaliteit van deze stijlvolle digitale metgezel.

Dimbaar Ontwerp voor Onverstoorde Nachtrust

Als je vaak last hebt van te felle displays op reguliere digitale wekkers die je slaap verstoren, hoef je je geen zorgen meer te maken met de Attalos digitale wekker. Dankzij het dimbare ontwerp kun je de helderheid van de tijd eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur, zodat je 's nachts niet verblind wordt. Dit maakt deze wekker ideaal voor iedereen die gevoelig is voor licht tijdens het slapen.

Stijlvol Massief Houten Ontwerp

De wekker is gehuisvest in een behuizing gemaakt van massief beukenhout. Hierdoor is de Attalos digitale wekker de perfecte aanvulling op elke slaapkamer! Dankzij zijn massieve beukenhouten behuizing is deze wekker een echte blikvanger en zal zeker de aandacht trekken.

Ervaar de Voordelen Zelf!

- USB-oplaadpoort: Aan de achterkant van de digitale wekker bevindt zich een extra USB-uitgang, zodat je eenvoudig je telefoon of tablet kunt opladen via de wekker.
- 12/24 uur weergave: Je kunt kiezen tussen een 12-uurs en 24-uurs weergave, afhankelijk van jouw voorkeur.
- Temperatuurweergave: De wekker geeft niet alleen de tijd weer, maar ook de temperatuur. Je kunt kiezen tussen graden Celsius of Fahrenheit.
- Snooze-knop: Wil je nog even blijven liggen? Gebruik dan de snooze-knop aan de bovenkant!

Wil je ook een stijlvolle digitale wekker die perfect bij jouw interieur past? Bestel nu de Attalos digitale wekker en geniet elke dag opnieuw van een goede nachtrust en een vlotte start van je dag!

Productspecificaties

  • Merk: Attalos
  • EAN: 8721008259055
  • Analoog of digitaal: Digitaal
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting (cm): 20x5x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten