Auto Sticker Honden pootjes Goud autosticker stickers

4532502
10.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,5 Sterren
Auto Sticker Honden pootjes Goud autosticker stickers
10.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje schattigheid en stijl toe aan je auto met de Auto Sticker - Honden pootjes in goud! Deze prachtige autosticker is speciaal ontworpen voor hondenliefhebbers die hun passie voor hun trouwe viervoeters willen laten zien, terwijl ze tegelijkertijd een unieke en opvallende uitstraling aan hun voertuig geven.

De gouden hondenpootjes autosticker is een geweldige manier om je liefde voor honden te uiten en je auto te personaliseren. De elegante gouden kleur voegt een vleugje glamour toe aan je voertuig, terwijl de schattige pootafdrukken een speelse en vriendelijke sfeer creëren. Of je nu een hondenbezitter bent of gewoon een liefhebber van deze trouwe metgezellen, deze autosticker is een fantastische toevoeging aan je voertuig.

De autosticker is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en langdurig mooi blijft. Het is eenvoudig aan te brengen op je auto en laat geen residu achter bij het verwijderen. De afmetingen zijn perfect om op verschillende delen van je auto te plaatsen, zoals de achterruit, zijramen of zelfs de carrosserie.

De Auto Sticker - Honden pootjes in goud is niet alleen geschikt voor auto's, maar kan ook worden gebruikt op andere voertuigen zoals vrachtwagens, campers en motorfietsen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor hondenliefhebbers in je leven.

Laat je liefde voor honden zien en geef je auto een persoonlijk tintje met de Auto Sticker - Honden pootjes in goud. Bestel vandaag nog en geef je voertuig een unieke en speelse uitstraling!

Productspecificaties

  • Merk: Horend Goed
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 maanden tot 8 jaar
  • EAN: 7423421327311
  • Dier: Hond
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Kleur: Goudkleurig
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten