Badhanddoeken

791 producten
Ook in onze winkels
Alleen per 2 te koop
6.99
Ook in onze winkels
Alleen per 2 te koop
6.99
Ook in onze winkels
Alleen per 2 te koop
13.99
Ook in onze winkels
Alleen per 2 te koop
13.99
3.0 Sterren
(1)
Ook in onze winkels
1.99

Badhanddoeken kopen?

Na een lange warme douche of een warm bad is het toch echt een keer tijd om eruit te stappen. Met je natte voeten op een koude tegelvloer staan is geen pretje. Laat staan als er nergens in de badkamer een zachte badhanddoek te bekennen is. Bij Blokker herkennen we dit gevoel. Daarom hebben we alle zijdezachte badhanddoeken voor jou op een rij gezet. Met badhanddoeken van merken als Seahorse en Arowell en een grote collectie Walra handdoeken wordt badderen een groot genot.

Badhanddoeken, strandlakens, gastendoekjes en meer

Badhanddoeken worden vaak gewassen op hoge temperatuur. De handdoeken van Blokker blijven dankzij de hoge kwaliteit lang mooi, ook na herhaaldelijk wassen op 60°C. Hoe fijn is het om iedere dag weer een zachte badhanddoek om te kunnen slaan?

Daarnaast heeft Blokker een handdoek voor iedere gelegenheid. Voor de zomerse dagen in eigen land of in het buitenland, heeft Blokker een groot assortiment strandlakens. De kinderen zullen stralen als ze na het zwemmen in hun eigen Disney strandlaken worden gewikkeld. Ook hamamdoeken zijn ideaal om mee te nemen naar het zwembad, het strand of de sauna. Een hamamdoek absorbeert evenveel vocht als een badlaken, maar neemt een stuk minder ruimte in in de koffer of de strandtas.

Ook voor ‘normale’ handdoeken en gastendoekjes kun je bij Blokker terecht. Blokker heeft luxe handdoeken en gastendoekjes in vele verschillende kleuren. Een handdoek is immers niet alleen erg functioneel, maar kan de badkamer ook voorzien van een beetje fleur en kleur. Bij Blokker maken we je het graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je naast losse badhanddoeken, ook kiezen tussen een groot aantal handdoekensets. Zo weet je zeker dat iedere badkamer en toilet dezelfde uitstraling hebben.

Service van Blokker

Wil jij iedere ochtend en avond weer genieten van een zijdezachte badhanddoek na het badderen? Werp dan snel een blik op Blokker.nl en profiteer van gratis verzending bij een aankoop van €40,- of meer. Bekijk je onze badhanddoeken liever in de winkel? Dat is geen probleem. Er is altijd wel een Blokker winkel bij jou in de buurt.