Blokker Microvezel Handdoek Stripe

4454583
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Blokker Microvezel Handdoek Dolce Frutta Blokker Microvezel Handdoek Lobster Blokker Microvezel Handdoek Stripe
Verkoop door Blokker
Blokker Microvezel Handdoek Stripe
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het perfecte evenwicht tussen stijl en functionaliteit met de Blokker Microvezel Handdoek Stripe. Deze handdoek biedt niet alleen het ultieme comfort voor uw dagelijkse behoeften, maar is ook een praktische metgezel voor uw reizen, of u nu naar het strand gaat of een weekendje weg bent.

De Microvezel Handdoek Stripe is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een zijdezacht gevoel op uw huid. Het streepontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan het algehele esthetische aspect, waardoor deze handdoek niet alleen functioneel is, maar ook een verfijnde uitstraling heeft.

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van deze handdoek is het absorptievermogen. Dankzij het gebruik van microvezels absorbeert deze handdoek vocht snel en efficiënt, waardoor u zich snel kunt afdrogen na een verfrissende douche of een duik in de zee.

Bovendien is de Microvezel Handdoek Stripe zeer compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk in uw tas of koffer past zonder te veel ruimte in te nemen. Dit maakt hem perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een handdoek die gemakkelijk mee te nemen is tijdens hun avonturen.

Kortom, met de Blokker Microvezel Handdoek Stripe kunt u genieten van streeploos comfort, waar u ook bent. Voeg deze veelzijdige en stijlvolle handdoek toe aan uw collectie en ervaar het verschil dat kwaliteit en functionaliteit kunnen maken in uw dagelijkse routine en reizen.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016371
  • EAN: 8718827374724
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 175x110x0,1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 380.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten