Blokker Microvezel Handdoek Dolce Frutta

4454575
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Blokker Microvezel Handdoek Dolce Frutta Blokker Microvezel Handdoek Lobster Blokker Microvezel Handdoek Stripe
Verkoop door Blokker
Blokker Microvezel Handdoek Dolce Frutta
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bent u op zoek naar de perfecte reisgenoot voor uw zomerse avonturen? Maak kennis met de Blokker Microvezel Handdoek Dolce Frutta, een essentieel accessoire voor uw reisbagage. Deze handdoek combineert de zomerse frisheid van zijn fruitige ontwerp met de praktische voordelen van microvezel, waardoor hij de ideale metgezel is voor onderweg.

Een van de belangrijkste voordelen van de Dolce Frutta-handdoek is zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp. Hij neemt minimale ruimte in beslag in uw koffer of reistas en voegt nauwelijks extra gewicht toe aan uw bagage, waardoor u meer ruimte overhoudt voor andere essentiële items.

Daarnaast is de Dolce Frutta-handdoek gemaakt van hoogwaardige microvezels, waardoor hij snel droogt en efficiënt vocht absorbeert. Dit maakt hem ideaal voor op reis, waar u mogelijk geen toegang heeft tot een wasmachine of droger, of waar u snel wilt kunnen opdrogen na een duik in de zee of het zwembad.

Of u nu een strandvakantie plant, een avontuurlijke trektocht maakt of gewoon geniet van een roadtrip met vrienden, de Blokker Microvezel Handdoek Dolce Frutta zal u niet teleurstellen. Geniet van het comfort, de stijl en het gemak van deze handige reisaccessoire en maak uw zomerse reiservaringen nog onvergetelijker.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016369
  • EAN: 8718827374663
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 175x110x0,1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 380.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten