Blokker Microvezel Handdoek Lobster

4454584
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Blokker Microvezel Handdoek Dolce Frutta Blokker Microvezel Handdoek Lobster Blokker Microvezel Handdoek Stripe
Verkoop door Blokker
Blokker Microvezel Handdoek Lobster
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Duik in de zee van comfort en stijl met de Blokker Microvezel Handdoek Lobster. Deze unieke handdoek omarmt de speelse charme van de oceaan met zijn levendige kreeftenmotief en biedt tegelijkertijd het ultieme comfort en gemak voor uw dagelijkse behoeften.

Het kenmerkende kreeftenontwerp van de Microvezel Handdoek Lobster voegt een vleugje plezier toe aan uw badkamerroutine. Of u nu uw ochtenddouche neemt of geniet van een ontspannend bad na een lange dag, deze handdoek zal zeker een glimlach op uw gezicht toveren met zijn levendige en charmante uitstraling.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt de Microvezel Handdoek Lobster ook uitstekende functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige microvezels, biedt deze handdoek een zijdezacht gevoel op de huid en een indrukwekkend absorptievermogen, waardoor u snel kunt drogen na het douchen.

Wat deze handdoek nog aantrekkelijker maakt, is zijn praktische ontwerp voor op reis. Lichtgewicht en compact, past de Microvezel Handdoek Lobster gemakkelijk in uw reistas of koffer, waardoor hij perfect is voor avonturen op het strand, zwembaduitstapjes of zelfs campingtrips.

Kortom, met de Blokker Microvezel Handdoek Lobster kunt u genieten van zowel stijl als comfort in één oogopslag. Laat u betoveren door de vrolijke uitstraling en de praktische eigenschappen van deze charmante handdoek, en voeg een vleugje zeeleven toe aan uw dagelijkse routine en reizen.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016372
  • EAN: 8718827374755
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 175x110x0,1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 380.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten