Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 16cm - blauw

4033324
3.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 16cm - blauw Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 20cm - roze
Verkoop door Blokker
Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 16cm - blauw
3.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Blokker kandelaar "Swirl Dolce Vita" in een serene blauwe kleur is een prachtige toevoeging aan je huisdecor. Met een hoogte van 16 centimeter, heeft deze kandelaar een compact formaat dat perfect is voor het creëren van een gezellige sfeer.

De kandelaar heeft een elegant ontwerp met een draaiende, sierlijke textuur die doet denken aan Italiaanse schoonheid en verfijning. De blauwe kleur voegt een vleugje sereniteit en stijl toe aan je interieur.

De "Swirl Dolce Vita" kandelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een stabiele basis voor standaard formaat kaarsen. Het is een uitstekende keuze om een romantische sfeer te creëren tijdens een diner, in de slaapkamer of gewoon om je huis te verfraaien.

Met de Blokker kandelaar "Swirl Dolce Vita" in blauw kun je op een stijlvolle manier kaarslicht toevoegen aan je ruimte. Deze kandelaar voegt niet alleen sfeer toe, maar dient ook als een decoratief element dat je huis een vleugje elegantie geeft. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde en veelzijdige kandelaar om hun interieur te verfraaien.



Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Serie: Blokker Dolce Vita
  • Artikelnummer: 0014261
  • EAN: 8718827353187
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: IJzer

Beoordelingen

Gesponsorde producten