Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 20cm - roze

4033325
3.99

Kies je kleur:

Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 16cm - blauw Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 20cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Blokker kandelaar Swirl Dolce Vita - 20cm - roze
3.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Blokker kandelaar "Swirl Dolce Vita" in een zachte roze kleur is een charmante en stijlvolle toevoeging aan je huisdecor. Met een hoogte van 20 centimeter heeft deze kandelaar de perfecte maat om een romantische sfeer te creëren en je ruimte te verfraaien.

De kandelaar heeft een elegant ontwerp met een sierlijke draaiende textuur, wat doet denken aan de schoonheid en verfijning van Italiaanse stijl. De roze kleur voegt een vleugje zachtheid en romantiek toe aan je interieur.

De "Swirl Dolce Vita" kandelaar is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en biedt een stabiele basis voor standaard formaat kaarsen. Het is ideaal om te gebruiken tijdens een romantisch diner, in de slaapkamer, of als decoratief element in je woonkamer.

Met de Blokker kandelaar "Swirl Dolce Vita" in roze kun je op een elegante manier kaarslicht aan je leefruimte toevoegen. Deze kandelaar zorgt niet alleen voor een romantische sfeer, maar dient ook als een prachtig decoratief stuk dat een vleugje verfijning aan je interieur geeft. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en veelzijdige kandelaar om hun huis te verfraaien.



Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014262
  • EAN: 8718827353194
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: IJzer

Beoordelingen

Gesponsorde producten