Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - beige

4053961
3.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - beige Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - groen Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - roze
Verkoop door Blokker
Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - beige
3.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

De Blokker kandelaar Ulinda is een prachtig decoratief item dat stijl en sfeer toevoegt aan elk interieur. Met zijn compacte afmetingen van 10x8x6cm is deze kandelaar ideaal voor kleine ruimtes, zoals bijzettafels, schappen of vensterbanken. De kandelaar is uitgevoerd in een elegante beige kleur, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met diverse interieurstijlen.

De Ulinda kandelaar is vervaardigd van hoogwaardig materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het design is tijdloos en verfijnd, met een slanke vorm die de kaars elegant presenteert. Deze kandelaar biedt plaats aan standaardformaat kaarsen en creëert een warme en uitnodigende ambiance. Of het nu voor een romantisch diner is of gewoon voor dagelijkse sfeer, de Blokker kandelaar Ulinda is een must-have accessoire om uw huis te verfraaien.

Kortom, de Blokker kandelaar Ulinda in beige is de perfecte aanvulling op uw interieur. Het combineert functionaliteit met esthetiek en voegt een vleugje gezelligheid toe aan elke ruimte.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014407
  • EAN: 8718827353644
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 10x8x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten