Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - roze

4053965
3.99

Kies je kleur:

Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - beige Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - groen Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker kandelaar Ulinda - 10x8x6cm - roze
3.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Blokker kandelaar Ulinda in roze is een charmant decoratief stuk dat direct een vleugje elegantie en warmte aan je interieur toevoegt. Met zijn compacte afmetingen van 10x8x6cm is deze kandelaar ideaal om subtiel kleuraccent en sfeer aan te brengen in elke kamer. De zachte roze kleur geeft een vrolijke en verfijnde uitstraling aan je decor.

De Ulinda kandelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een tijdloos design met een slanke, eigentijdse vorm. De kandelaar biedt plaats aan standaardformaat kaarsen en zorgt voor een gezellige en ontspannen atmosfeer. Of je nu een romantisch diner plant, een ontspannen avond hebt met vrienden of gewoon wilt genieten van wat 'me-time', deze kandelaar voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

De Blokker kandelaar Ulinda in roze is de perfecte keuze om je huis te verfraaien. Het combineert functionaliteit met een stijlvolle uitstraling en creëert een gevoel van rust en sereniteit in je leefruimte. Het is een must-have voor iedereen die houdt van subtieme, romantische accenten in hun interieur.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014411
  • EAN: 8718827353712
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 10x8x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten