Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - geel

4015589
4.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - geel Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - roze
Verkoop door Blokker
Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - geel
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

Transformeer je ruimte met de Blokker Theelichthouder Soft Tortoise in een levendige gele tint. Met afmetingen van 8x8 cm voegt deze theelichthouder niet alleen een warme en uitnodigende sfeer toe, maar ook een vleugje eigentijdse stijl aan je interieur.

Het ontwerp van de Theelichthouder Soft Tortoise combineert moderne charme met subtiele luxe. De heldere gele kleur geeft de theelichthouder een levendige en vrolijke uitstraling, terwijl het schildpadmotief op het glas een uniek en trendy accent toevoegt. Plaats een kaars in de houder en laat je betoveren door het spel van licht en schaduw.

Met zijn compacte formaat is de Theelichthouder Soft Tortoise ideaal voor verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs op de eettafel tijdens een gezellig diner. Of je nu een ontspannen ambiance wilt creëren of een vleugje kleur aan je interieur wilt toevoegen, deze theelichthouder past perfect.

Gemaakt van hoogwaardig glas straalt de Blokker Theelichthouder Soft Tortoise duurzaamheid en stijl uit. Voeg een speelse en zonnige sfeer toe aan je huis met deze prachtige gele theelichthouder.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014195
  • EAN: 8718827351787
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 8,5x8,5 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten