Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - roze

4015586
4.99

Kies je kleur:

Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - geel Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Blokker theelichthouder Soft Tortoise - 8x8cm - roze
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje sfeer en elegantie toe aan je ruimte met de Blokker Theelichthouder Soft Tortoise in een verfijnde roze tint. Met afmetingen van 8x8 cm is deze theelichthouder niet alleen een praktische lichtbron, maar ook een stijlvol decoratief element.

Het ontwerp van de Theelichthouder Soft Tortoise combineert eigentijdse charme met subtiele luxe. De roze kleur geeft de theelichthouder een zachte en vrouwelijke uitstraling, terwijl het schildpadmotief op het glas een uniek en trendy accent toevoegt. Plaats een kaars in de houder en geniet van de warme gloed die het verspreidt.

Met zijn compacte afmetingen is de Theelichthouder Soft Tortoise ideaal voor het creëren van een intieme sfeer in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs op de eettafel tijdens een gezellig diner. Het subtiele spel van licht en schaduw door het schildpadmotief maakt het een aantrekkelijk decoratief element, zelfs als de kaars niet brandt.

Gemaakt van hoogwaardig glas straalt de Blokker Theelichthouder Soft Tortoise duurzaamheid en klasse uit. Voeg een vleugje verfijning toe aan je interieur met deze prachtige roze theelichthouder.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Serie: Blokker Soft Shades
  • Artikelnummer: 0014192
  • EAN: 8718827351725
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 8,5x8,5 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten