Wekker - ouderwets betrouwbaar

Er gaat niets boven een ouderwetse wekker om je ‘s ochtends goed wakker te maken. Verslaap je nooit meer en schaf een goede wekker aan waarvoor deze bedoeld is: jou zo fijn mogelijk wakker maken! Bij Blokker zijn er verschillende wekkers te koop die bij vrijwel alle behoeftes passen. Denk aan een wekkerradio, een Wake-up Light wekker of de vergelijkbare daglichtlamp. Deze wekker wil je op de meest vriendelijke en natuurlijke manier wakker maken!

Wake-up Light of daglichtlamp

De Wake-up Light, ook wel daglichtlamp genoemd, is een ideale wekker die jou op een natuurlijke wijze wakker kan maken. Wanneer je gaat slapen, doe je alle gordijnen dicht om de kamer zo donker mogelijk te krijgen en te houden. Wanneer het ‘s ochtends dan licht is, blijft het in je slaapkamer nog steeds donker. Je lichaam kan dan nog niet wennen aan het daglicht en zou door een normale wekker abrupt uit een diepe slaap getrokken worden. Met de Wake-up Light wekker wordt de opkomst van daglicht nagebootst die dit voor jou in je donkere kamer doet! Met de daglichtlamp wordt je vele malen lekkerder wakker.

Wekker kopen

Wil je bij Blokker een wekker kopen? Bekijk dan online het assortiment aan verschillende wekkers. Kies jij voor een ouderwetse, authentieke wekker die maar één deuntje heeft? Of ga je liever voor een wekkerradio die je met je favoriete muziek wakker kan maken? Wil je op een natuurlijke manier wakker worden, ga dan voor de Wake-up Light of daglichtlamp! Merken als Philips en Medisana hebben deze type wekkers voor jou in ons assortiment!