Caso SV 900 Sous Vide Center

4193098
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Caso SV 900 Sous Vide Center: premium sous-vide machine voor thuis Koken als een professionele chef is een fluitje van een cent met sous-vide, een methode om levensmiddelen in gevacuumeerde, met folie dichtgelaste zakjes (https://www.sousvidekenner.nl/vacuum-verpakken/vacuum-zakjes/) bij lage temperaturen gedurende een langere tijdspanne te koken. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot op 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuumverpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De zouten, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel (https://www.sousvidekenner.nl/sous-vide/wat-is-sous-vide/). Kenmerken van de Caso SV 900 Sous-Vide Center machine * Inhoud 9 liter * Hoog vermogen 2000W (warmt zeer snel op) * FINETEMP: temperatuur instelling tot 0,1°C nauwkeurig  * Minium temperatuur 30 °C * Maximum temperatuur 90 °C * Professionele watercirculatie technology: perfect vacuüm koken in een waterbad * Eenvoudige bediening met digitaal display * Snelle opwarming van het waterbad door hoog vermogen * Eenvoudig te reinigen door gladde, naadloze binnenkant * Geavanceerd waterfiltratie systeem houdt de machine schoon * Handige slang voor het draineren van de machine * 2 Roestvaststalen scheidingsrekjes (voor vacuümzakjes) met 5 posities * Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service Wat is sous-vide koken? Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/ Sous-vide (http://www.sousvidekenner.nl/blog/wat-is-sous-vide-koken/) (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide (http://www.sousvidekenner.nl/vacu%C3%BCm-verpakken/vacu%C3%BCmmachine-vacumeermachine/) is echt voor iedereen! Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees? De  Hendi crème brûlée brander - navulbaar (https://www.sousvidekenner.nl/sous-vide-machine/accessoires-toebehoren/hendi-creme-brulee-brander/) is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie (https://nl.wikipedia.org/wiki/Maillardreactie)) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!   Heeft u een vraag over de Caso SV 900 Sous Vide Center? 085 301 2306 info@sousvidekenner.nl Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm)    

Productspecificaties

  • Merk: Caso
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4038437013061
  • Digitaal display: Ja
  • Materiaal behuizing: RVS
  • Timerfunctie: Ja
  • Vermogen (Watt): 2000.0
  • Tijdklok (timer): Ja
  • Koele behuizing: Ja
  • Indicatie afgerond: Ja
  • Temperatuurindicatielampje: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten