HAES DECO - Eierhouder - Formaat Ø 27x48 cm - Kleur Bruin - Materiaal Metaal - Eierkastje, Eierrekje

4002730
47.12
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Marketplace-Trading
4,1 Sterren
HAES DECO - Eierhouder - Formaat Ø 27x48 cm - Kleur Bruin - Materiaal Metaal - Eierkastje, Eierrekje
47.12
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je eieren te bewaren? Dan is de zwarte metalen eierhouder in de vorm van een kip van het merk HAES DECO Eiermand de perfecte keuze voor jou. Deze eierhouder voegt niet alleen functionaliteit toe aan je keuken, maar ook een vleugje landelijke charme.

Productinformatie:

  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Metaal
  • Formaat Ø 27x48 cm
  • Merknaam: HAES DECO
Deze eierhouder is gemaakt van hoogwaardig zwart metaal en heeft in de top een kip, waardoor het een opvallend en decoratief stuk is. De kippenvormige eierhouder biedt plaats aan meerdere eieren tegelijkertijd en zorgt ervoor dat ze veilig en georganiseerd blijven. Het is een ideale oplossing om je eieren op een leuke en praktische manier te presenteren.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is deze eierhouder ook duurzaam en stevig, dankzij het gebruik van ijzer. Het materiaal zorgt ervoor dat de eierhouder lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is.

Deze eierhouder past perfect bij een landelijke, rustieke of boerderijstijl in je keuken. Het zwarte metalen ontwerp creëert een prachtig contrast met de kleuren en materialen in je interieur. Bovendien voegt de eierhouder een vleugje speelsheid toe aan je keukeninrichting, waardoor het een echte blikvanger wordt.

Kortom, de zwarte metalen eierhouder in de vorm van een kip van het merk HAES DECO Eiermand is een uitstekende keuze voor zowel functionele als decoratieve doeleinden. Met zijn hoogwaardige materialen, unieke ontwerp en landelijke charme voegt deze eierhouder een vleugje stijl toe aan je keuken. Bestel vandaag nog en bewaar je eieren op een georganiseerde en aantrekkelijke manier!

Productspecificaties

  • Merk: HAES deco
  • EAN: 1135264047528
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 27x27x48 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten