HAES DECO - Set van 4 Wegwerpservetten - 33x33 cm (20 stuks in verpakking) - Papier - Cherry Cupcake

4011980
26.08
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Marketplace-Trading
4,1 Sterren
HAES DECO - Set van 4 Wegwerpservetten - 33x33 cm (20 stuks in verpakking) - Papier - Cherry Cupcake
26.08
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bent u op zoek naar mooie papieren wegwerpservetten voor uw landelijke interieur? De HAES DECO set van 4 verpakkingen van 20 servetten uit de "Cherry Cupcake" Collectie zijn dan een originele keuze. Onze servetten set met in totaal 80 servetten is gemaakt van papier.

Productinformatie:

  • Kleur: Wit / Rood / Roze
  • Materiaal: Papier
  • Formaat: 33x33 cm (20)
  • Collectie: Cherry Cupcake
  • Merknaam: HAES DECO
Welkom bij de HAES DECO collectie “Cherry Cupcakes”! Deze collectie brengt vrolijkheid en kleur in jouw keuken. De uitgesproken kleuren rood, wit en roze worden gecombineerd met een speels design van leuke ruitjes, cup cakes en kersen.“It’s all in the name!” De naam zegt het al, de vrolijke illustraties van de cup cakes en kersen zijn de hoofdelementen van deze serie. Deze illustraties geven de serie een vrolijke uitstraling en maken het geheel compleet. Met deze collectie wordt bakken een feestje, voor jong en oud!
De collectie bestaat onder andere uit keukenschorten, keukendoeken, pannenlappen en ovenhandschoenen. Al deze items hebben het speelse design met ruitjes, cup cakes en kersen. Hierdoor fleurt jouw keuken meteen op en krijgt het een gezellige uitstraling.
Daarnaast is er ook een kinderschort verkrijgbaar in deze serie. Zo kunnen de kleintjes gezellig meehelpen in de keuken en er net zo vrolijk uitzien als de volwassenen.
“It’s all in the details!” Met de bijpassende mok kan elk koffie- of theemoment geheel in stijl plaatsvinden. De mok is voorzien van hetzelfde speelse design met ruitjes, cup cakes en kersen. Want zoals ze zeggen: “Life is better with a cherry on top!”
Kortom, met de HAES DECO collectie “Cherry Cupcakes” wordt bakken en koken nog leuker en gezelliger. De vrolijke kleuren en illustraties zorgen voor een feestelijke sfeer in jouw keuken. Bestel nu en maak van jouw keuken een vrolijke plek!

Productspecificaties

  • Merk: HAES deco
  • EAN: 1135264034313
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Papier
  • Afmeting (cm): 33x33x0,1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten