Infinity Goods Cocktailset - 15 Delige Zwarte Cocktail Shaker Set - Luxe Cadeauverpakking - Inclusief Recepten - Zwart

4012462
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Infinity Goods Cocktailset - 15 Delige Zwarte Cocktail Shaker Set - Luxe Cadeauverpakking - Inclusief Recepten - Zwart Infinity Goods Cocktailset - Gouden Cocktail Shaker Set van 15 Stuks - Luxe Geschenkdoos - Inclusief Recepten -
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Infinity-Goods
3,6 Sterren
Infinity Goods Cocktailset - 15 Delige Zwarte Cocktail Shaker Set - Luxe Cadeauverpakking - Inclusief Recepten - Zwart
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij cocktails maken als een professional? Met deze professionele Infinity Goods cocktailset maak je voortaan de lekkerste cocktails voor jezelf en je vrienden. Of je nu een beginnende of een ervaren cocktailshaker bent, deze kwalitatief hoogwaardige 15-delige zwarte cocktail set bevat alles om de heerlijkste cocktails te bereiden. Ontdek nieuwe smaken en heerlijke recepten met het bijgeleverde receptenboek. Daarnaast legt onze professionele cocktailshaker jou in het Nederlands precies uit hoe je met deze cocktail shaker set de beste cocktails maakt, en deelt hij een aantal van zijn beste geheime recepten. Scan de QR code op de verpakking en binnen de kortste keren kun jij de beste cocktails klaarmaken!

Over de Infinity Goods cocktailset
Leer professioneel cocktails shaken met de bijgeleverde video (Scan de QR Code)
Geniet van de heerlijkste cocktails
Luxe cadeauverpakking
Inclusief recepten
15-delig

Deze zwarte cocktailset is ontwikkeld en samengesteld in samenwerking met een professionele cocktailshaker en bestaat uit de volgende onderdelen:
1x Luxe cadeauverpakking in de vorm van een tube
1x Houten Infinity Goods Cocktail Standaard
1x Cocktail Shaker (750 ml)
1x Stamper
1x Maatbeker
1x Cocktail Zeef
1x Fine Strainer
1x Limoen Rasp
1x Cocktaillepel
1x Flesopener
4x Schenktuit
1x Cocktail Receptenboek
1x Video met handleiding en geheime recepten

Luxe design en hoge kwaliteit
Met de Infinity Goods zwarte cocktailset zul je zeker de aandacht trekken. De cocktail set is gemaakt van hoogwaardig (foodgrade) RVS en voldoet aan de wettelijke eisen. De materialen gaan lang mee en roesten niet. De cocktailset is hoogwaardig afgewerkt in het zwart. Met deze cocktailset van hoge kwaliteit zul je cocktails shaken als een professional!

Geschikt voor beginners en gevorderden
Deze set is voor geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je nog nooit cocktails geshaked hebt, of dat je een ervaren cocktailshaker bent. Deze cocktailset bevat alles wat je nog hebt om de heerlijkste en meest bijzondere cocktails klaar te maken!

Het perfecte cadeau
Of het nu een kerst, verjaardag, sinterklaas, bruiloft, jubileum, moederdag of vaderdag cadeau is, met de Infinity Goods cocktailset heb je een uniek cadeau! Deze prachtige cocktail set wordt verpakt in een unieke design box in de vorm van een tube. Met deze cocktail set ben je gegarandeerd van een fantastisch cadeau!

Inclusief recepten en video
Bij deze cocktailset wordt een boek geleverd met de heerlijkste recepten. Daarnaast zit er een QR code op de doos; scan deze code met je telefoon en je wordt automatisch doorgelinkt naar de unieke video van onze professionele cocktailshaker. Hij legt jou stap-voor-stap uit welke onderdelen allemaal in deze cocktailset zitten, waarvoor ze dienen en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Daarnaast deelt hij in deze video een aantal van zijn heerlijkste geheime cocktailrecepten. Ontdek nieuwe smaken en ontwikkel jezelf met deze set tot een professionele cocktailshaker!

Specificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8720726337137
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten