Iqonic Digitale Wekker - Met Draadloze Oplader - Dimbaar - Incl. Snoer - Alarmklok Digitaal - Zwart

4359229
32.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BrightInnovations
3,4 Sterren
Iqonic Digitale Wekker - Met Draadloze Oplader - Dimbaar - Incl. Snoer - Alarmklok Digitaal - Zwart
32.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Word uitgerust wakker met deze Iqonic Digitale Wekker. Met zijn slimme functies en compacte formaat is deze wekker de ideale keuze voor elk type slaapkamer. Kies uit één van de vier helderheidsniveaus voor het scherpe LED display. Activeer de snoozefunctie door op een willekeurige plek bovenop de wekker te drukken. Laad jouw telefoon draadloos op terwijl je aan het slapen bent. Deze wekker werkt op netstroom, de kabel en adapter worden meegeleverd.



Let op: deze wekker heeft geen radiofunctie.


Drukgevoelige Snoozefunctie
Niets is vervelender dan een wekker die je uit je diepe slaap haalt. Nog even doorslapen is dan wel zo fijn. Met onze drukgevoelige snoozefunctie hoef je hiervoor niet eens je ogen open te doen. Druk bovenop de wekker en de wekker wordt automatisch met 9 minuten gesnoozed. Zo wordt je rustig wakker en begin jij je dag op de juiste manier.

Voordelen van de Iqonic Digitale Wekker
- Drukgevoelige snoozefunctie
- Draadloze Qi oplader
- Helder LED display met vier standen
- AM/PM functie
- Zeer compact formaat
- Op netstroom incl. adapter


Draadloze Qi oplader
Laat rommelige oplaadkabels achterwege en laad je telefoon draadloos op met de Qi oplader van deze digitale wekker. Plaats simpelweg je telefoon bovenop de wekker en je bent klaar om te gaan slapen. Met deze wekker wordt je altijd wakker met een 100% opgeladen accu. En kun jij jouw telefoon de hele dag door gebruiken.

Helder LED display met vier standen
Via het heldere LED display kun je de tijd duidelijk aflezen. Het display heeft vier helderheidsstanden, zodat je het altijd kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Zo kun je 's nachts rustig slapen zonder dat je last hebt van fel licht.

AM/PM functie
De AM/PM functie is een handige toevoeging voor iedereen die gewend is aan de 12-uurs tijdsnotatie. Via een AM/PM melding op het LED scherm zie duidelijk of het ochtend of middag is. Heb je een voorkeur voor de 24-uurs tijdsnotatie? Ook deze is aanwezig en selecteer je eenvoudig via een knop op de achterzijde.

Zeer compact formaat
Met een formaat van slechts 8,3 x 8,3cm is onze wekker zeer compact en past deze gemakkelijk op elk nachtkastje. Het minimalistische ontwerp past bij elk interieur en geeft je slaapkamer een moderne uitstraling. Met de zachte LED-verlichting kun je altijd de tijd aflezen, zonder dat het storend is voor je slaap.

Op netstroom met snoer
Onze wekker werkt op netstroom en heeft dus geen batterijen nodig. De kabel en adapter worden meegeleverd. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je wekker het niet doet omdat de batterijen leeg zijn. Onze wekker staat altijd voor je klaar om je op tijd wakker te maken.

Over Iqonic
Het doel van Iqonic is om comfort in jouw dagelijks leven te brengen. Met producten die naadloos aansluiten op jouw behoefte. Zonder onnodige accesories en ingewikkelde installaties. Zodat jij meer tijd en ruimte overhoudt voor wat je echt belangrijk vindt.

Productspecificaties

  • Merk: Iqonic
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720865541044
  • Wekker opties: Snooze
  • Analoog of digitaal: Digitaal
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 8x8x3 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 139.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten