Jack Daniel's Giftset - Groen - Stalen Jerrycan - Perfect Cadeau voor Whiskeyliefhebbers - Stoer en Stijlvol - DBM groen

3954802
106.95
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MegaGadgets
4,5 Sterren
Jack Daniel's Giftset - Groen - Stalen Jerrycan - Perfect Cadeau voor Whiskeyliefhebbers - Stoer en Stijlvol - DBM groen
106.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Jack Daniel's Giftset - Het ultieme geschenk voor whiskey aficionado's

Opgelet, liefhebbers van de fijne amberkleurige drank! De Jack Daniel's Giftset in een groene stalen jerrycan is het cadeau waar elke whiskeyfan van droomt. Of je nu op zoek bent naar een verrijking voor je eigen collectie of een onvergetelijk geschenk voor een mede-whiskeygenieter, deze set zal zeker indruk maken.

The Ultimate Whiskey Giftset

Deze giftset is niet alleen een genot voor de s/maakpapillen, maar ook een lust voor het oog. De stoere groene stalen jerrycan geeft de set een robuuste en unieke uitstraling die perfect past in elke mancave of als pronkstuk in een verzameling. Het is het ideale cadeau voor iedereen die zijn liefde voor whiskey wil vieren met iets speciaals.

Waarom kiezen voor de Jack Daniels giftset?

Deze Jack Daniels giftset biedt meer dan alleen een goed drankje; het is een complete ervaring. De set bevat een hoogwaardige stalen jerrycan, vergezeld van twee 30cl whiskeyglazen, waarmee je in stijl kunt nippen aan je favoriete Jack Daniel's. Deze combinatie maakt van elk whiskeymoment een ware ceremonie.

Een blijvend cadeau van topkwaliteit

Met de Jack Daniel's Giftset investeer je in kwaliteit en duurzaamheid. De stevige jerrycan beschermt en presenteert de whiskey op een manier die recht doet aan het merk. Dit is een cadeau dat niet alleen nu, maar nog vele jaren plezier en genot zal brengen. Perfect voor de echte kenners die weten dat goede whiskey met de tijd alleen maar beter wordt.

 

Productspecificaties

  • Merk: Designed by Man
  • EAN: 8719481355517

Beoordelingen

Gesponsorde producten