Kockums - Braad -en Grillpers met Neopreen Hoes, Hamburgerpers - Kockums

3968654
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Kockums - Braad -en Grillpers met Neopreen Hoes, Hamburgerpers - Kockums
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Braad -en Grillpers met Neopreen Hoes, Hamburgerpers - Kockums

Maak de perfecte hamburger met de Kockums hamburgerpers! Deze handige tool is ontworpen om het vormen en bakken van hamburgers gemakkelijker dan ooit te maken. Het platdrukken van je hamburger met deze pers zorgt voor een gelijkmatige dikte en een perfecte textuur. De Kockums hamburgerpers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een handvat van neopreen voor een stevige en comfortabele grip. Met zijn compacte ontwerp is de hamburgerpers gemakkelijk op te bergen in de keukenlade of hang hem op aan een haak. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon op zoek bent naar een handige tool voor in de keuken, de Kockums hamburgerpers is de perfecte keuze voor elke burgerliefhebber.

Pluspunten:

  • Creatieve mogelijkheden: De hamburgerpers is niet alleen geschikt voor het maken van traditionele hamburgers, maar kan ook worden gebruikt voor het maken van vegetarische burgers, visburgers en zelfs koekjes.
  • Perfect voor barbecues: Deze hamburgerpers is perfect voor barbecues omdat hij de hamburgers snel en gemakkelijk platdrukt en aanpast aan de grillplaat of bakplaat.
  • Geen rommel: De pers zorgt ervoor dat de burger compact blijft tijdens het koken, waardoor er minder vetten en sappen uitlopen.

Minpunt:

  • Beperkt tot één formaat: De Kockums hamburgerpers is ontworpen voor een specifiek formaat hamburger, dus als je op zoek bent naar een tool die geschikt is voor verschillende formaten, is dit niet de beste keuze.

Eind 1800 is de familie Kockum begonnen met de bouw van hun fabriek voor het produceren van waterkruiken, emmers en ziekenhuisgereedschap. In 1893 beginnen zij met het produceren van een nieuw product; de geëmailleerde ketel. Dit zorgt ervoor dat de toekomst van Kockums compleet veranderd. Vanaf dit moment gaan zij door de jaren geëmailleerde pannen en keukengerei maken in verschillende kleuren. Vanaf de jaren 60 begon de verkoop helaas terug te lopen doordat steeds meer mensen genoegen gingen nemen met plastic in huis. Tot nu! Er is nu weer ruimte voor kwaliteit en duurzame materialen in de keuken. Emaille is terug van weggeweest en met de nieuwe collectie van Kockums worden de beste en mooiste emaille producten weer terug in de keuken gebracht!

Productspecificaties

  • Merk: Kockums
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7350101311738
  • Materiaal: Rubber
  • Afmeting (cm): 14x19x7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten