Laptoptafel op Wieltjes Wit In Hoogte Verstelbaar

4100404
64.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Laptoptafel op Wieltjes Wit In Hoogte Verstelbaar
64.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het ultieme comfort en gemak met ons veelzijdige laptoptafeltje op wielen! Of je nu aan het werk bent, wilt genieten van een ontbijtje op bed of behoefte hebt aan een handig bijzettafeltje, dit laptoptafeltje is jouw ideale metgezel. Met een perfecte mix van kwaliteit, functionaliteit en stijl, brengen we jou een product dat je niet meer wilt missen.

Kwalitatief materiaal voor duurzaamheid
Jij verdient het beste, en daarom hebben we dit laptoptafeltje ontworpen met de hoogste kwaliteit materialen. Het tafelblad is stevig en duurzaam, zodat je laptop, boeken, of ontbijt veilig kunnen rusten. De robuuste constructie zorgt ervoor dat dit tafeltje lang meegaat, waardoor het een waardevolle investering is voor de lange termijn.

Eenvoudig in gebruik, groot in functionaliteit
We begrijpen dat jouw leven al druk genoeg is, daarom hebben we dit laptoptafeltje ontworpen met gebruiksgemak als prioriteit. De soepele wieltjes glijden moeiteloos over vloeren, waardoor je het tafeltje gemakkelijk kunt verplaatsen naar waar je het nodig hebt. Geen gedoe meer met tillen en sjouwen van zware meubels.

De perfecte hoogte voor jou
Niet iedereen heeft dezelfde voorkeur als het gaat om tafelhoogtes. Daarom hebben we dit laptoptafeltje ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met een verstelbare hoogte van 71 tot 97,5 cm kun je de perfecte hoogte vinden die bij jou past. Of je nu rechtop wilt zitten en werken, of liever ontspant met een boek terwijl je ligt, dit tafeltje past zich aan jou aan

Multifunctioneel voor elke gelegenheid
Waarom zou je genoegen nemen met een tafeltje dat maar één doel dient? Met ons laptoptafeltje haal je een multifunctioneel meubelstuk in huis. Gebruik het als een handige laptoptafel terwijl je aan het werk bent, transformeer het tot een elegant bijzettafeltje om je ruimte op te fleuren, of geniet van luxe met een ontbijtje op bed. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wieltjes voor 360 graden gemak
Bewegingsvrijheid is essentieel in ons dynamische leven, en daarom hebben we dit laptoptafeltje voorzien van wieltjes die 360 graden draaibaar zijn. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt manoeuvreren en je tafel kunt aanpassen aan elke hoek of positie die je maar wilt. Geen gedoe meer met het verplaatsen van meubels, dankzij de vloeiende beweging van onze wieltjes.

Waar wacht je nog op? Ervaar het ultieme gemak en comfort met ons laptoptafeltje op wielen. Of je nu productiever wilt zijn tijdens het werken, een vleugje functionaliteit aan je leefruimte wilt toevoegen, of simpelweg wilt genieten van wat quality time in bed, dit laptoptafeltje biedt het allemaal.

Specificaties:
- Kleur: Wit
- Materiaal: Aluminium / Hout
- Afmetingen (lxbxh): 40 cm x 60 cm x 71 - 97,5 cm
- Gewicht: 1400 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701400
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten