LP Opbergsysteem Zwart met Hout LP Kast LP Houder

4214845
89.99
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
LP Opbergsysteem Zwart met Hout LP Kast LP Houder
89.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het ultieme opbergmeubel voor LP-liefhebbers: het LP Opbergmeubel in een stijlvolle zwart met houten uitvoering! Dit unieke meubelstuk is dé must-have voor elke muziekliefhebber die zijn waardevolle vinylcollectie veilig en georganiseerd wil bewaren. Met dit opbergmeubel haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een prachtig decoratief item dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Kwalitatief goed materiaal
Dit opbergmeubel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Je kunt erop vertrouwen dat je LP's veilig en beschermd zijn tegen beschadigingen, stof en vocht.

Eenvoudig in gebruik te monteren
Geen ingewikkelde montageprocessen meer! Het LP Opbergmeubel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met de meegeleverde instructies zet je dit meubelstuk snel en probleemloos in elkaar, zodat je direct kunt genieten van je LP-collectie.

Genoeg opbergruimte voor al je LP's
Met voldoende ruimte om een indrukwekkend aantal LP's op te bergen, hoef je je geen zorgen te maken over een gebrek aan opbergruimte. Organiseer je vinylcollectie op een overzichtelijke manier en houd je favoriete albums altijd binnen handbereik.

Multifunctioneel
Dit opbergmeubel is niet alleen ontworpen voor LP's; het heeft een veelzijdig karakter. Gebruik het als een praktische bijzettafel naast je favoriete leesstoel, of zet het naast je bed als stijlvol nachtkastje. Het LP Opbergmeubel past zich aan jouw behoeften aan!

Wieltjes meegeleverd
Dankzij het slimme ontwerp wordt het verplaatsen van dit meubelstuk een fluitje van een cent. Of je nu je interieur opnieuw wilt inrichten of het meubelstuk gewoon even wilt verplaatsen, de wieltjes zorgen voor optimale mobiliteit en flexibiliteit.

Kies voor het LP Opbergmeubel en geef je vinylcollectie de aandacht die het verdient. Het stijlvolle zwart met houten ontwerp past perfect in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan je leefruimte. Laat je niet langer beperken door ongeorganiseerde stapels LP's; breng orde en harmonie in je muziekwereld met dit praktische en prachtige opbergmeubel.

Specificaties:
- Kleur: Zwaer
- Materiaal: RVS en Hout
- Afmetingen (lxbxh): 64 cm x 33 cm x 45 cm
- Gewicht: 1000 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700380
  • Type sluiting: Geen sluiting
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten