MasterClass - Vleesmes 20cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Carving Knife - MasterClass Tipless

4494439
23.49
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
MasterClass - Vleesmes 20cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Carving Knife - MasterClass Tipless
23.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het MasterClass Tipless 20cm Vleesmes: Veilig en Precies Snijwerk met 25 jaar garantie

Het MasterClass Tipless 20cm Vleesmes biedt een perfecte combinatie van veiligheid en precisie tijdens het snijden van vlees. Met zijn unieke afgeronde, puntloze ontwerp heeft dit mes drie onmiskenbare voordelen en één aandachtspunt.

Pluspunten:

  • Veiligheid voorop: Het afgeronde, puntloze ontwerp van dit vleesmes zorgt voor een veilige snijervaring. Geen scherpe punt betekent minder kans op ongelukken en snijwonden. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een enthousiaste thuiskok, je kunt met vertrouwen werken, wetende dat je jezelf en anderen beschermt.

  • Uitstekende snijprestaties: Laat je niet misleiden door het ontbreken van een punt - dit mes snijdt als geen ander. Het hoogwaardige roestvrijstalen lemmet en de nauwkeurig geslepen snijkant maken het moeiteloos snijden en portioneren van allerlei soorten vlees en gevogelte mogelijk. Van sappig gebraden kip tot smaakvol lamsvlees, dit mes levert keer op keer uitstekende prestaties.

  • Veelzijdigheid aan de eettafel: Het MasterClass Tipless Vleesmes is een veelzijdig gereedschap dat je helpt bij het moeiteloos snijden van vlees tijdens het diner. Of je nu een groot stuk vlees wilt trancheren of dunne plakjes wilt snijden, dit mes staat altijd paraat. Dankzij zijn veelzijdigheid kun je genieten van perfect gesneden stukken vlees bij elke maaltijd.

Minpunt:

  • Het ontbreken van een scherpe punt kan beperkingen opleveren bij het uitvoeren van zeer fijn snijwerk en gedetailleerde taken.

Ontdek nu het MasterClass Tipless 20cm Vleesmes en ervaar de perfecte combinatie van veiligheid en precisie. Met dit mes geniet je van een optimale snijervaring en ben je verzekerd van uitstekende prestaties tijdens het snijden en portioneren van vlees.

MasterClass

Heb je altijd al een meester in de keuken willen worden, maar ontbrak het nog aan de juiste artikelen? Say no more, want met de prachtige artikelen van Masterclass ben je verzekerd van een waanzinnige kook- of bakervaring. Award gewonnen bak- en taartvormen, bakaccessoires en zeer handig keukengerei maken onderdeel uit van dit oerdegelijke merk en beschikken bovendien over een zeer prettige garantie welke op kan lopen tot maar liefst 20 jaar, afhankelijk van het artikel. Met meer dan 600 deluxe artikelen, is Masterclass met recht een merk met een gouden randje te noemen!

Productspecificaties

  • Merk: Masterclass
  • Garantietermijn: 25 jaar
  • EAN: 5057982055479
  • Materiaal handvat: RVS
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 32,5x3x2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten