Oliva's - Sieradendoos - Juwelendoos - Sieradenhouder - Velvet fluweel - Zwart

4350888
35.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Oliva's - Sieradendoos - Juwelendoos - Sieradenhouder - Velvet fluweel - Blauw Oliva's - Sieradendoos - Juwelendoos - Sieradenhouder - Velvet fluweel - Roze Oliva's - Sieradendoos - Juwelendoos - Sieradenhouder - Velvet fluweel - Taupe Oliva's - Sieradendoos - Juwelendoos - Sieradenhouder - Velvet fluweel - Zwart
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Sieradendoos - Juwelendoos - Sieradenhouder - Velvet fluweel - Zwart
35.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze prachtige sieradendoos van het merk Oliva's biedt de ultieme oplossing voor het organiseren van je kostbare sieraden. Dankzij de diverse compartimenten kun je al je sieraden keurig opbergen. Deze juwelenopberger is uitgevoerd in een luxueuze velvet fluwelen stof in diep, tijdloos zwart.


Ontwerp De sieradendoos straalt een eigentijds design uit en is vervaardigd van stevig MDF. De buitenkant is bedekt met prachtig fluweel in klassiek zwart, terwijl de binnenvoering dezelfde stof gebruikt, maar in een elegante grijstint. Deze zorgvuldige keuze beschermt je sieraden tegen krassen en stof, terwijl ze tegelijkertijd prachtig worden tentoongesteld.
Indeling De sieradendoos biedt 5 compartimenten om al je sieraden in op te bergen. In de bovenste lade is een speciaal compartiment voor 8 ringen. Daarnaast zijn er 2 vakjes waar je armbanden, kettingen, oorbellen en haaraccessoires kunt opbergen. De lade is eenvoudig uitneembaar, waaronder zich nog een compartiment bevindt met voldoende ruimte voor al je kostbaarheden, inclusief horloges.
Afmetingen De sieradendoos heeft een hoogte van 10,5 cm, een lengte van 18 cm en een breedte van 13 cm. Dit formaat is perfect om al je losse sieraden op een georganiseerde manier op te bergen, zonder veel ruimte in beslag te nemen in je kamer.
Verscheidenheid De juwelendoos is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren. Naast tijdloos zwart is dit product ook beschikbaar in betoverend roze, stijlvol blauw en ingetogen taupe.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275149
  • Aantal vakken: 5
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Fluweel
  • Afmeting (cm): 18x13x10,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 500.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten