Onderbed opbergtas 2 stuks 60x45x15 cm

4056273
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Onderbed opbergtas 2 stuks 60x45x15 cm
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte oplossing voor een georganiseerd en netjes huis met onze onderbed opbergtas in het stijlvolle zwart. Deze set van 2 stuks zal je verbazen met de vele voordelen die het biedt. Geef je spullen een nieuw huis en creëer extra ruimte in jouw slaapkamer of andere kamers. 

Hier zijn de voordelen van onze onderbed opbergtas:

Kwalitatief goed materiaal
Onze onderbed opbergtas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is. Hierdoor ben je verzekerd van een langdurig gebruik en optimale bescherming voor je bezittingen.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij het doordachte ontwerp is onze opbergtas uiterst gemakkelijk in gebruik. Schuif de tas gewoon onder je bed en houd je ruimte opgeruimd zonder enige moeite.

Veel opbergruimte
Geniet van de ruime opbergruimte die deze onderbed tas te bieden heeft. Berg seizoenskleding, dekens, schoenen en andere items netjes op, zodat je huis geordend blijft en je altijd snel bij je spullen kunt.

Dubbel gestikte handvatten
De stevigheid van de handvatten is van cruciaal belang voor het gemakkelijk verplaatsen van de opbergtas. Onze handvatten zijn dubbel gestikt, wat zorgt voor extra stevigheid en een betrouwbare draagoptie.

Extra groot formaat
Met een indrukwekkend formaat van 60x45x15 cm biedt onze onderbed opbergtas ruimte voor meer spullen dan je je kunt voorstellen. Maximaliseer de beschikbare ruimte onder je bed en benut deze optimaal.

Doorzichtig voorvak
Onze tas is voorzien van een handig doorzichtig voorvak, zodat je in één oogopslag kunt zien welke spullen erin zitten, zonder dat je alles hoeft te openen en te doorzoeken.

Maak een einde aan de chaos en rommel in je huis met onze onderbed opbergtas. Bespaar kostbare ruimte, houd je spullen netjes georganiseerd en geniet van een opgeruimd interieur. Of je nu je seizoenskleding, beddengoed of andere items wilt opbergen, onze tas biedt de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Specificaties:

- Kleur: Zwart
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 60 cm x 45 cm x 15 cm
- Gewicht: 400 gram
- Aantal stuks in verpakking: 2

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700946
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vorm: Rechthoekig
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen Textiel
  • Afmeting (cm): 60x45x15 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten