trends van Blokker

Pasen begint bij Blokker.

Vier je Paasbrunch

Leuk, lekker en vooral verrassend anders. Maar hoe? Laat de kleintjes kliederen en zelf eitjes verven. Dek de tafel met mooi servies, tafeltextiel en onze vrolijke Paasdecoraties. Maak heerlijke gevulde eibroodjes of croissants in de Airfryer en zet de bakplaat op tafel en starten maar. Heerlijk Pasen! 


Op zoek naar leuke recepten voor de Paasbrunch? Bekijk ze hier.

Paasei speurtocht

Doe mee met de speurtocht op blokker.nl en win een bakplaat t.w.v. 39.99

We hebben op deze website Paaseitjes met letters erop verstopt. Kun jij ze allemaal vinden?


Hint 1: begin met zoeken bij de Paastafel artikelen.

Hint 2: kijk bij de Paasartikelen zeker naar de tweede foto.

Hint 3: in totaal zijn er 15 letters die twee woorden vormen.


Vul je oplossing in, geef er meteen je favoriete Paasrecept bij en maak kans op een Blokker bakplaat BL-26102 t.w.v. € 39,99. Veel succes!

Vul hieronder je oplossing in

Shop jouw perfecte Paastafel

Hoera, het is Pasen!

En ja, dan gaan we weer paasknutselen. Tenminste, de kinderen. Want terwijl jij de eieren voor hen verstopt, kunnen zij de eieren versieren die tijdens het paasontbijt of de paasbrunch worden gegeten. Met de speciale verf, verftabletten en paasstickers van Blokker is succes nu al verzekerd. Zo wordt Pasen ook dit jaar een paasfeest waar het hele gezin volop van geniet.Tip: kook de eieren wel zelf en laat ze goed afkoelen voordat de kinderen ermee aan de slag gaan.

tip

Klik hier en laat je inspireren voor creatieve paasknutsel ideeën voor jong en oud voor een feestelijk Pasen!

Pasen 2023 staat voor de deur! Bij Blokker vind je alles om dit feestelijke seizoen te vieren. Van paasdecoratie tot gezellige paasartikelen voor op de paastafel tijdens de paasbrunch, je kunt het allemaal vinden in onze winkels en online shop.


Knutselen voor Pasen. Kleurplaten zijn een leuke manier om kinderen te vermaken tijdens de paasvakantie. Dus haal de kleurpotloden tevoorschijn, print de kleurplaat en maak er iets moois van! Of wil jij graag een origineel paasmandje voor je kinderen maken? Bij Blokker hebben we alles wat je nodig hebt om het perfecte paasmandje te maken. Je kunt natuurlijk ook de eieren beschilderen. Dit is een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens Pasen. Wat heb jij hiervoor nodig? Eieren, verf, eierhouder, kwasten en een glaasje water.


Paasdecoratie Wil je je huis versieren voor Pasen? Bij Blokker hebben we een ruim assortiment paasdecoratie, waaronder paasfiguren, paaseieren en nog veel meer. Maak er een gezellige en feestelijke tijd van.