Professionele Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer - 30M bereik - Geschikt voor PowerPoint - Presentatie Klikker

4474203
23.95 21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Professionele Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer - 30M bereik - Geschikt voor PowerPoint - Presentatie Klikker
23.95 21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige tool om jouw presentaties naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Met de Gadgetplace draadloze presenter heb je de ideale metgezel om moeiteloos indruk te maken op je publiek. Met een krachtige laserpointer, ergonomische grip en een draadloos bereik tot wel 30 meter, is de Gadgetplace presenter de ultieme ondersteuning om belangrijke punten te benadrukken en soepel door je slides te navigeren. Maak van elke presentatie een meeslepende ervaring en overtuig met gemak dankzij deze professionele presenter.

Draadloze presenter met volumeregelaar

Deze draadloze klikker voldoet aan de klassieke eisen van rode laserpointer, pagina omhoog, pagina omlaag, vensters wisselen, volledig scherm, zwart scherm en volumeregeling. Niet alleen helpt deze powerpoint afstandsbediening clicker meer vertrouwen te krijgen in het onderwijs, coaching, toespraak, vergadering of conferentie presentaties, maar werkt ook als katten speelgoed met behulp van het felle rode licht om plezier te hebben met jouw huisdieren.

Rode laser pointer

Gebruik deze clicker voor powepoint presentaties om het belangrijkste deel te markeren en aan te wijzen om de ogen van het publiek te vangen met de heldere rode laser die duidelijk te zien is op alle achtergronden. Met een afstand van maximaal 30 meter voor draadloze afstandsbediening en 200 meter voor rood licht, kun je genieten van de vrijheid om rond te lopen en je onder het publiek te mengen voor een grotere impact van de presentatie.

Plug & Play

De draadloze clicker voor presentaties wordt geleverd met een USB-ontvanger ingebouwd in de onderkant van de presentatie klikker om verlies te voorkomen, en is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Je hoeft geen software te installeren. Voor mac-gebruikers is een eenvoudige set-up nodig voor gebruik.

Universele compatibiliteit

Deze klikker voor presentaties ondersteunt de besturingssystemen: Windows 2003/XP/Vista/7/8/10/11, Mac OS, Linux, Android. De presentatieklikker ondersteunt deze kantoorsoftware: PowerPoint/Keynote/Prezi/Word/EXCLE/ACD See/iWork, enz.

Grote toetsen met comfortabele grip

De knoppen op de presentatieafstandsbediening hebben een redelijke toetsindeling voor eenvoudige bediening met één hand. Klein en lichtgewicht. De comfortabele contouren passen bij de kromming van de hand. Inclusief batterij indicatie zodat je in één oogopslag kunt zien hoeveel stroom er nog beschikbaar is.

Productspecificaties

  • Merk: Gadgetplace
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Gadgetplace Presenter, 1x USB kabel, 1x Handleiding
  • EAN: 8720828332634
  • Platform: PC
  • Universeel: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 60.0
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten