Raamfolie HR++ 60x200cm - 99% UV protectie - Statisch Zelfklevend - Isolerend - Transparant

4110887
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Homewellproducts-nl
4,3 Sterren
Raamfolie HR++ 60x200cm - 99% UV protectie - Statisch Zelfklevend - Isolerend - Transparant
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze Homewell anti UV warmtewerende raamfolie blokkeert 99% van de UV-stralen en houdt de warmte in de winter beter vast in huis. De speciale ademende coating maakt de raamfolie geschikt voor HR++ dubbelglas. Plaats de zelfklevende statiche raamfolie eenvoudig op het glas en geniet van minder warmte waar je maar wilt. De folie is namelijk geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis. De hoogwaardige kwaliteit PVC zorgt ervoor dat de raamfolie jarenlang goed blijft! Het is een doorzichtige statische raamfolie en gaat het verkleuren van meubels en dergelijke door de zon tegen! De statische plakfolie hecht eenvoudig doormiddel van een statische lading die ontstaat bij het verwijderen van het schutvel.

LET OP! VOCHTPLEKKEN VERDWIJNEN NA VERLOOP VAN TIJD. IN DE WINTER IS DE FOLIE STUGGER DAN NOMAAL, VERWARM DE FOLIE MET WARM WATER O.I.D.

Eigenschappen: Maat 60 x 200cm Blokkeert UV-straling Isolerend tegen kou en warmte Filtert 99% van de uv-stralen en 20% van het infrarood licht. Reflecteert 21% van de warmte. Voorkomt warmteverlies in de winter. Voor HR++ dubbelglas Hoogwaardige transparante* PVC voor jarenlang gebruik Geen verlies in uitrzicht voor meer woongemak Statische bevestiging Gemakkelijk op te plakken (reinig het raam grondig)

Bespaar op je stookkosten

Als je in een oudere woning woont en de ramen slecht geïsoleerd zijn, hoeft je deze niet per se te vervangen. Probeer het met de isolerende raamfolie van Homewell. Deze wordt eenvoudig binnenshuis op de ruit aangebracht en zorgt voor een extra isolerende laag. Deze laag werkt als een extra ruit, waardoor je tot 8% van de energiekosten kunt besparen.

Beschermt tegen schadelijke UV

UV is heel het jaar door aanwezig. Deze straling gaat door wolken en glas heen, en er hoeft dus niet altijd een zon aanwezig te zijn.

UV straling speelt een nadelige rol bij:

Verkleuring van je meubels, gordijnen etc. Veroudering en beschadiging van de huid Verbranding van de huid Ontstaan van huidkanker door beschadiging van het DNA

Bescherm je huid en meubels tegen schadelijke UV Deze raamfolie blokkeert UV-straling! Zo blijft je huid mooier en verkleuren je meubels minder. Daarnaast blijft het binnen een een beetje koeler en bespaar je in de winter een beetje op je stookkosten. Dat is toch weer mooi meegenomen ;-)

Jarenlang gebruik

De Homewell raamfolie is gemaakt van een hoge kwaliteit PVC, waardoor deze jarenlang meegaat. In tegenstelling tot regulier raamfolie heeft deze raamfolie een speciale ademende coating. Hierdoor kan er geen thermische breuk in het glas ontstaan en is de raamfolie perfect geschikt voor HR++ dubbelglas. Na het schoonmaken van het raam, snijd je de folie op de juiste maat af. Wanneer je de beschermlaag verwijdert, wordt de raamfolie zelfklevend. Je plakt de raamfolie statisch op een goed natgemaakt raam en voilà: je hebt jarenlang plezier van de folie.

Isolatie waar je maar wilt

De UV-werende raamfolie heeft eindeloze mogelijkheden. Gebruik de folie in de keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer, maar ook op ramen op kantoor, school of in een hotel. De folie is niet alleen gemakkelijk te bevestigen, maar ook eenvoudig weer te verwijderen als de inrichting van een ruimte verandert. Dat alles zonder giftige lijmresten van de plakfolie op je raam!

*Opgelet: De folie is transparant, NIET glashelder.

Productspecificaties

  • Merk: Homewell
  • EAN: 8720589186507
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 200x60 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten