Raamfolie HR++ 60x200cm veiligheidsfolie - anti inbraak - beschermfolie

4110918
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Homewellproducts-nl
4,3 Sterren
Raamfolie HR++ 60x200cm veiligheidsfolie - anti inbraak - beschermfolie
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Krasbestendige splinterbescherming, veiligheids- en antigraffitifolie. Deze folie bied optimale bescherming voor ramen en deuren van scholen, kleuterscholen, sporthallen, kinderdagverblijven en nog veel meer. Deze veiligheidsfolie heeft als doel om rondvliegend glas bij breuk te voorkomen. Waardoor schade en verwondingen aanzienlijk worden beperkt. Daarnaast bied het extra bescherming tegen krassen en tegels.

Veiligheidsfolie kopen?

Veiligheidsfolie is raamfolie dat aan de binnenkant van een huis of gebouw op de ramen wordt aangebracht. Veiligheidsfolie is transparante glasfolie dat wordt toegepast om het raam te versterken en de scherven en splinters bijeen te houden in geval van ruitbreuk. Het glas zal bij een val wel breken, maar de scherven worden door de folie en de lijmlaag bij elkaar gehouden, waardoor het gevaar voor rondvliegende glassplinters wordt beperkt. Met dit glasfolie wordt in principe van gewoon glas veiligheidsglas gemaakt. Veiligheidsfolie is een polyester kleeffolie die op het raam geplakt wordt. Met deze anti breuk folie zorgen we ervoor dat het glas aan elkaar blijft hangen.

Veiligheidsfolie voor school, kinderdagverblijf en thuis

Een van de meest duidelijke toepassingsgebieden zijn kinderdagverblijven en schoolgebouwen. Ramen in kinderdagverblijven dienen tot een hoogte van 120 centimeter boven de grond voorzien te zijn van veiligheidsglas of veiligheidsfolie. Of het raam moet op een veilige manier zijn afgeschermd van de kinderen. Met veiligheidsglas en veiligheids raamfolie kun je voorkomen dat kinderen door ramen heen vallen of gewond raken omdat de ramen kapot zijn. Belangrijk voor een school of kinderdagverblijf is het feit of het folie aan de ARBO en NEN-3569 EN12600 eisen voldoet.

Veiligheidsfolie wordt veel toegepast op ramen van scholen, kinderopvang en kinderdagverblijven. Maar als je thuis kleine kinderen hebt lopen, kunnen we ook heel goed begrijpen dat je alles wilt doen voor een veilige leefomgeving van je kind. Je kunt ook eenvoudig de ramen van je eigen woning beschermen tegen doorval door eenvoudig dit doorvalfolie op je ramen te plakken.

Inbraakwerende folie ook tegen vandalisme

Het veiligheidsfolie wordt niet alleen voor veiligheidsdoeleinden gebruikt, maar ook bijvoorbeeld tegen inbraak. Het wordt in de volksmond daarom ook wel anti inbraakfolie of inbraakwerende folie genoemd. Zodra een persoon een steen tegen de ruiten wil gooien of met een voorwerp de ruit kapot wil slaan, dan zorgt het veiligheidsschild van de glasfolie ervoor dat de scherven op hun plaats blijven zitten. Er ontstaat dus geen doorgang. Dit zal inbrekers flink ontmoedigen! En wist je dat dit dikkere veiligheidsfolie zelfs bescherming biedt bij explosies? Gelukkig hebben we in Nederland niet vaak te maken met explosies. Maar om nog even aan te geven hoe sterk het veiligheidsfolie is... Deze folie, de 500 micron beschermt zelfs tegen een explosie! Het aanbrengen van het raamfolie is vrij eenvoudig. En de doorkijk blijft onveranderd. Als je het folie netjes en secuur op plakt, zul je niet zien dat er een laagje folie op de ramen zit.

Kenmerken Explosiebestendige glasfolie. Transparant, beïnvloedt je decoratiestijl niet en het binnenlicht niet. Verbetering van de glassterkte. Verbetering van de diefstalbeveiliging. Voorkomt schade. Te gebruiken op gehard glas, gewoon glas, isolatieglas; te gebruiken op plaatsen waar glas in badkamers, slaapkamers, balkons, serres enz. aanwezig is.

Specificaties: Kleur: 100% transparant met volledige doorkijk. Materiaal: Zelfklevende folie uit verdikt PET-materiaal van 500 micron. Totale zonne-energie: Transmissie 77%, reflectie 9%, absorptie 14% Zichtbaar licht: Transmissie 85%, reflectie 89, UV-bescherming 90%, infrarood bescherming 15%. Geschikt voor dubbele beglazing, HR+ of HR++: Wanneer je normale raamfolie op dit soort ramen plakt, kan er een thermische breuk ontstaan. Deze raamfolie bevat een speciale coating en is ademend waardoor deze geschikt is voor HR+ en HR++ dubbelglas. In principe kan door dit type folie geen breuk ontstaan.

Wanneer deze raamfolie op enkel glas wordt aangebracht, wordt het raam als veiligheidsglas bestempeld. Dus is de keuze om bij enkel glas veiligheids raamfolie aan te brengen financieel een stuk aantrekkelijker dan bij het verwijderen van het oude glas en het opnieuw aanbrengen van nieuw veiligheidsglas.

N.B. Bij het aanbrengen van veiligheids raamfolie heeft u geen overlast, geen beschadigde kozijnen, geen nieuw schilderwerk nodig etc.

Productspecificaties

  • Merk: Homewell
  • EAN: 8720589186224
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 200x60 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten