Richardson Sheffield FUSION - 5-delige messenset inclusief messenblok

4593588
99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Richardson Sheffield Fusion - 17.5cm - Santoku mes - keukenmes Richardson Sheffield FUSION - 5-delige messenset inclusief messenblok Richardson Sheffield Fusion messenblok - 5-delig
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Amefa
3,4 Sterren
Richardson Sheffield FUSION - 5-delige messenset inclusief messenblok
99.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

R170 Fusion 5-delig messenblok – Naturel hout & zwart 
R17000K455K20

Fusion – Stijl en kwaliteit met elkaar gecombineerd!
De Fusion-serie biedt meer dan alleen uitstraling. Naast de mix van materialen die stijlvol staan in uw keuken, zijn de messen van uitstekende kwaliteit. Inspiratie voor zowel foodies als interieur liefhebbers die weten dat goede snijprestaties en een stijlvolle keuken altijd hand in hand horen te gaan. 

·         Martensitic roestvrij stalen lemmet van hoge kwaliteit. Blijft lang scherp voor veelzijdige, langdurige prestatie

·         Het mes is vakkundig gemaakt. Het lemmet loopt taps toe vanaf de rug naar de snijkant voor moeiteloos en precies snijden en zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid. 

·         Moderne gebogen heften. Uitgevoerd in mat roestvrij staal, zien deze messen er geweldig uit en liggen ze comfortabel in de hand. 

·         Vaatwasmachinebestendig 

 


Messenblok
In Fusion komen 3 moderne materialen samen: koel zwart, geborsteld roestvrij staal en warm scandinavisch hout. Dit sierlijke ovaalvormige blok staat moeiteloos stijlvol op je werkblad.

Alle messen in het Fusion-assortiment worden geleverd met zacht gebogen handgrepen met matte look en van hoogwaardig martensitisch roestvrij staal, om de ingetogen look af te ronden.

 

Messen
Schilmesje – Ideaal voor het schillen en snijden van fruit en zachte groenten

Huishoudmes – Een zeer veelzijdig mes voor het portioneren van vlees en groenten

20 cm Koksmes – Een mes met vele toepassingen, met een breed uitlopend lemmet dat de mogelijkheid biedt om het mes te laten schommelen tijdens het snijden

Vleesmes– Perfect voor het snijwerk en in plakken snijden van grotere stukken vlees, groter fruit en groenten en gevogelte.

Bread Knife – Met het gegolfde lemmet snijdt u moeiteloos door de korst van het brood en snijdt u mooie plakken af, zonder het brood te scheuren.

 

Richardson Sheffield
Richardson Sheffield is een innovatief Brits merk dat al sinds1839 de wereldwijde keukenmessen markt vormgeeft.

 

Genieten van lekker eten doe je met Amefa bestek! Amefa is er voor elke dag én de bijzondere momenten. Met aandacht voor detail en in lijn met de laatste trends biedt Amefa bij Blokker een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten voor elk budget. Of het nu gaat om een ontbijt met familie, een diner met vrienden of om een feestelijke barbecue, er is een design voor elke gelegenheid en stijl. Amefa maakt al sinds 1931 alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

Productspecificaties

  • Merk: Richardson Sheffield
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8711155486411
  • Inclusief messen: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Chroomstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten