Roomba Combo® j9+ Robotstofzuiger en Dweilrobot

4564892
1099.00
Je kunt 219 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 219 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Roomba Combo® j9+ Robotstofzuiger en Dweilrobot
1099.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Roomba Combo® j9+ robotstofzuiger en dweilrobot, aangedreven door iRobot OS, is de ultieme reinigingsoplossing voor een vlekkeloos schone woning, en dit alles met minimale inspanning van jouw kant. Dit baanbrekende apparaat is ontworpen om automatisch de meest veeleisende kamers als eerste aan te pakken, dankzij zijn slimme Dirt Detective-technologie. Het betekent dat je huis wordt gereinigd zoals jij dat wilt, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

De **Roomba Combo® j9+ staat bovenaan de lijst als het gaat om vuilopname4, en dat is geen toeval. Hij biedt ongee¨venaarde zuigkracht, waardoor vuil, stof en haren geen kans krijgen om zich te verstoppen. Maar daar houdt het niet op. Met SmartScrub kan deze robotstofzuiger en dweilrobot tot 2 keer harder schrobben, waardoor zelfs hardnekkig vuil en vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het maakt niet uit wat voor vloer je hebt, de Roomba Combo® j9+ weet er raad mee.

Een van de kenmerken die de Roomba Combo® j9+ onderscheidt, is het Clean Base® automatische vuilafvoer- en vulstation. Dit betekent dat je robot altijd beschikt over wat hij nodig heeft om de klus te klaren. Zodra de stofbak vol is, leegt de robot zichzelf in het Clean Base®-station en kan hij weer aan het werk zonder onderbrekingen. Dit is handsfree reiniging op zijn best.

Maar wat deze robotstofzuiger en dweilrobot echt speciaal maakt, is zijn vermogen om prioriteit te geven aan de vuilste kamers met behulp van de innovatieve Dirt Detective-technologie. Hij identificeert de gebieden die dringend aandacht nodig hebben en zorgt ervoor dat ze grondig worden gereinigd.

Je hoeft je geen zorgen te maken over obstakels of gevaren, want de Roomba Combo® j9+ identificeert ze en vermijdt ze moeiteloos. Kabels en rondslingerend speelgoed zijn geen probleem voor deze slimme robot.

De Roomba Combo® j9+ is niet alleen krachtig, maar ook slim. Met de iRobot Home app kun je de schoonmaak precies volgens jouw wensen aanpassen. De robot past zelf zijn schoonmaakroutine aan op basis van eerdere schoonmaakrondes. Als je keuken bijvoorbeeld snel vies wordt, zal de robot daar vaker langs komen.

Kortom, met de Roomba Combo® j9+ robotstofzuiger en dweilrobot haal je niet alleen een krachtige reinigingspartner in huis, maar ook een intelligent apparaat dat zelfstandig werkt en jouw huis laat stralen zonder enige moeite. Het is de ultieme combinatie van technologie en gebruiksgemak voor een schoner, gezonder thuis.

Productspecificaties

  • Merk: iRobot
  • EAN: 5060944997335

Beoordelingen

Gesponsorde producten