Salora MHS550 Home audio systeem - Soundbar

3931875
172.18
Je kunt 34 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 34 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Salora MHS550 Home audio systeem - Soundbar
172.18
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Salora MHS550 Home audio systeem is een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig audio systeem voor thuis. Het is een krachtig systeem dat is ontworpen om indrukwekkende prestaties te leveren en tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken is. Met een strak ontwerp en een scala aan functies is de Salora MHS550 een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar een eersteklas audio ervaring in huis.


Productvoordelen:


  • Krachtig geluid: Het Salora MHS550 Home audio systeem is voorzien van een 2.1 kanaals luidsprekersysteem dat een uitstekende geluidskwaliteit levert. Met een RMS-uitgangsvermogen van 40 watt is het in staat om een helder, krachtig en gebalanceerd geluid te leveren.


  • Bluetooth-connectiviteit: Het systeem is voorzien van Bluetooth-connectiviteit, waardoor het gemakkelijk is om verbinding te maken met andere apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops. Dit betekent dat je draadloos muziek kunt afspelen vanaf je favoriete streamingdiensten of vanaf je eigen muziekbibliotheek.


  • Gemakkelijk te bedienen: Het Salora MHS550 Home audio systeem is gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je het volume regelen, nummers overslaan en zelfs de geluidsmodus aanpassen.


  • Meerdere ingangen: Het systeem beschikt over meerdere ingangen, waaronder een USB-poort, AUX-ingang en een optische ingang. Dit maakt het gemakkelijk om verschillende apparaten aan te sluiten en te genieten van jouw favoriete muziek.


  • Stijlvol design: Het Salora MHS550 Home audio systeem heeft een stijlvol, modern ontwerp dat past bij vrijwel elk interieur. Het is voorzien van een glanzende afwerking en een minimalistische uitstraling die het een prachtige aanvulling maakt op elke kamer.


Kortom, het Salora MHS550 Home audio systeem is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtig, gemakkelijk te gebruiken en stijlvol audio systeem voor thuis. Met zijn uitstekende geluidskwaliteit, Bluetooth-connectiviteit en verschillende ingangen, is het een slimme investering voor iedereen die van muziek houdt.

Productspecificaties

  • Merk: Salora
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720085002165

Beoordelingen

Gesponsorde producten