Siliconen Diner Set Lion Bordje en Bestek Groen

4564563
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad

Kies je kleur:

Siliconen Diner Set Lion Bordje en Bestek Beige Siliconen Diner Set Lion Bordje en Bestek Blauw Siliconen Diner Set Lion Bordje en Bestek Groen
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Siliconen Diner Set Lion Bordje en Bestek Groen
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Stel je voor, een eet set speciaal ontworpen voor jouw kleintje, waarbij functionaliteit en plezier samenkomen. Onze Siliconen Diner Set, compleet met een bordje en bestek, is de perfecte metgezel voor de maaltijden van je kind. Dit alles wordt gepresenteerd met een speels leeuwenmotief en een verfrissend groene kleur, waardoor elke maaltijd een vrolijke belevenis wordt.

Het opvallende leeuwenmotief op het bordje zal onmiddellijk de nieuwsgierigheid en eetlust van je kleintje opwekken. Deze vriendelijke leeuw lacht je kindje toe en moedigt hen aan om te eten. Het is niet alleen een praktisch bordje, maar ook een bron van plezier tijdens de maaltijden.

Wat nog belangrijker is, is dat we hebben gezorgd voor de gezondheid van je kind. Deze set is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal dat vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten. Je kunt met een gerust hart je kleintje laten eten, wetende dat het materiaal veilig is voor voedsel en duurzaam genoeg om dagelijks gebruik aan te kunnen.

Het bordje is voorzien van een slimme antislipbasis die voorkomt dat het gemakkelijk omvalt of verschuift, zelfs als je kindje wat beweeglijk is tijdens de maaltijd. Geen zorgen meer over omgestoten borden of knoeipartijen!

En laten we het bestek niet vergeten! Deze set wordt geleverd met bijpassend leeuwenbestek, inclusief een vork en lepel, speciaal ontworpen voor kleine handjes om zelfstandig te leren eten. Dit is een geweldige manier om de motorische vaardigheden van je kind te ontwikkelen terwijl ze genieten van hun maaltijden.

Schoonmaken is een fluitje van een cent, dankzij het gladde siliconenoppervlak. Je kunt zowel het bordje als het bestek veilig in de vaatwasser plaatsen voor extra gemak, maar ze zijn ook eenvoudig met de hand af te spoelen na de maaltijd.

Onze Siliconen Diner Set Lion Bordje en Bestek in groen combineert functionaliteit en plezier, terwijl het de gezondheid en veiligheid van je kind tijdens de maaltijden waarborgt. Kies voor kwaliteit en maak van elke maaltijd een avontuur voor je kleintje. Bestel vandaag nog en ontdek het zelf!

MATERIAAL:
Silicone

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
Geschikt voor in de vaatwasser.

KLEUR:
Groen

MAAT:
Ø17,5 x H3,5 cm

Specificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097342631645
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 17,5x17,5x3,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten