Simson kruipolie bio naturel flacon 100ml

4408167
18.19
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Simson kruipolie bio naturel flacon 100ml
18.19
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Simson kruipolie 100ml kruipolie 100ml. Simson Kruipolie is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen.

Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie wordt geleverd in een 100 ml flacon met tuitje voor een nauwkeurige dosering op de gewenste plaats. Simson Kruipolie is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen. Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie wordt geleverd in een 100 ml flacon met tuitje voor een nauwkeurige dosering op de gewenste plaats. Productspecificaties:
  • Sterk penetrerend en roest losmakend
  • Voor vast zittende metalen delen
  • 100 ml Simson Kruipolie is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen. Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie wordt geleverd in een 100ml flacon met tuitje voor een nauwkeurige dosering op de gewenste plaats.
  • Productspecificaties

    • Merk: Simson
    • EAN: 8711646120114

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten