Talen Tools Bladgrijper/Bladhark - 2-delig - groen - kunststof - 4 x 25 x 39 cm - Harken

3715926
13.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Talen Tools Bladgrijper/Bladhark - 2-delig - groen - kunststof - 4 x 25 x 39 cm - Harken
13.75
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Talen Tools Bladgrijper/Bladhark is een handig gereedschap ontworpen om bladeren en ander tuinafval efficient te verzamelen en op te ruimen. Deze bladgrijper is vervaardigd uit duurzaam groen kunststof, waardoor het lichtgewicht is en tegelijkertijd stevig genoeg om langdurig gebruik te weerstaan.

Met een afmeting van 4 x 25 x 39 cm biedt deze bladgrijper een comfortabele grip en optimale manoeuvreerbaarheid tijdens het schoonmaken van tuinbedden, gazon en paden. Het ergonomische ontwerp zorgt voor minimale belasting van de handen en polsen tijdens het gebruik.

Deze 2-delige bladgrijper/ bladhark is ontworpen met multifunctionaliteit in gedachten. Het ene uiteinde van het gereedschap is voorzien van scherpe tanden om bladeren en ander tuinafval gemakkelijk te verzamelen, terwijl het andere uiteinde is uitgerust met een breder grijpgebied om grotere hoeveelheden afval te kunnen verwerken.

Of je nu bezig bent met het opvegen van bladeren in de herfst of het schoonmaken van tuinafval na het snoeien, de Talen Tools Bladgrijper/Bladhark biedt een praktische oplossing voor het efficient onderhouden van je tuin. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijkheid is dit gereedschap een onmisbare toevoeging aan elke tuiniersuitrusting.

Voordelen van dit artikel

  • Duurzaamheid en lange levensduur
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik
  • Multifunctionaliteit voor veelzijdig gebruik

Talen Tools
Talen Tools produceert en levert gereedschap voor agrariers, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Het assortiment van dit merk is bijzonder uitgebreid en omvat ook houten stelen in alle soorten en maten.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448295666
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 215.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten