Wand decoratie Balloon Katoen Blauw

4583011
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad

Kies je kleur:

Wand decoratie Balloon Katoen Blauw Wand decoratie Balloon Katoen Grijs
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Wand decoratie Balloon Katoen Blauw
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stel je voor dat je de kinderkamer van je kleintje betreedt en meteen wordt begroet door een vrolijke sfeer van betovering en verbeelding. Dat is precies wat onze 'Wanddecoratie Balloon' in zacht Blauw katoen te bieden heeft. Deze charmante muurdecoratie is niet zomaar een accessoire; het is een belichaming van de liefde en zorg die je hebt gestoken in het creëren van een speciale plek voor je kind.

De 'Balloon' wanddecoratie zweeft als een droom aan de muur. Gemaakt van hoogwaardig katoenen materiaal, voelt het licht en luchtig aan, waardoor het een lichte en vrolijke atmosfeer in de kamer brengt. Het is eenvoudig op te hangen, waardoor je in een handomdraai een magische sfeer kunt creëren.

Het subtiele blauwe ontwerp van de decoratie past perfect bij verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Maar wat deze 'Wanddecoratie Balloon' echt bijzonder maakt, is het speelse ballonvormige ontwerp, compleet met een delicaat lint dat nieuwsgierige oogjes zal vangen en de verbeelding van je kleintje zal stimuleren.

De kinderkamer is een plek vol magie, en onze wanddecoratie draagt bij aan die magie. Het is niet zomaar een decorstuk; het is een symbool van de liefdevolle aandacht die je aan de kamer van je kind hebt besteed. Of het nu de laatste hand legt aan de inrichting van een pasgeborene of een vrolijke noot toevoegt aan een opgroeiend kind, onze 'Wanddecoratie Balloon Katoen Blauw' is een welkome aanvulling.

Dus, maak van de kinderkamer een plek vol dromen en verbeelding, en voeg een vleugje magie toe met deze schattige wanddecoratie. Bestel vandaag nog en zie hoe het de ruimte omtovert tot een betoverende plek waar de mooiste herinneringen worden gemaakt.

SPECIFICATIES:

Kleur:
Blauw

Materiaal:
Katoen

Vulling:
Polyester

Afmetingen:
40cm (H) x 10cm (B)

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097337326365
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 40x10x40 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten