Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - geel

4015583
1.99

Kies je kleur:

Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - geel Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - groen Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - geel
1.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving


De Blokker Theelichthouder Soft Shade in geel is een klein maar opvallend accessoire dat een warme en levendige sfeer in je huis brengt. Met een bescheiden afmeting van 5,5x5,5 cm is deze theelichthouder ideaal voor het toevoegen van een sprankelende touch aan elke kamer.

Het ontwerp van de Soft Shade theelichthouder is eigentijds en verfijnd. De vrolijke gele kleur brengt een gevoel van positiviteit en energie in je leefruimte, waardoor het een uitstekende keuze is voor het verfraaien van je interieur.

Deze theelichthouder is ontworpen om een theelichtje te huisvesten en verspreidt een zachte, warme gloed wanneer het wordt aangestoken. Plaats het op een salontafel, dressoir, of zelfs op je terras voor een gezellige sfeer.

De Blokker Theelichthouder Soft Shade in geel is niet alleen functioneel maar ook een decoratief item dat vreugde en levendigheid toevoegt aan je huis. Voeg deze charmante theelichthouder toe aan je interieur en creëer een positieve en uitnodigende ambiance. Het is de perfecte keuze voor diegenen die streven naar een zonnige en opgewekte atmosfeer.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014189
  • EAN: 8718827351657
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 5,5x5,5 (ØxL)
  • Diameter (cm): 5.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten