Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - roze

4015582
1.99

Kies je kleur:

Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - geel Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - groen Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - roze
1.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Blokker Theelichthouder Soft Shade in roze is een delicaat en charmant accessoire dat een vleugje warmte en sfeer aan je huis toevoegt. Met een compacte afmeting van 5,5x5,5 cm past deze theelichthouder gemakkelijk in elke ruimte en kan hij je omgeving op een subtiele manier verfraaien.

Het ontwerp van de Soft Shade theelichthouder is eigentijds en verfijnd. De zachte roze tint straalt een rustige en serene ambiance uit, waardoor het de perfecte keuze is om een ontspannen sfeer te creëren.

Deze theelichthouder is ideaal om een theelichtje in te plaatsen en zorgt voor een zachte, gedempte gloed die perfect is voor een rustige avond thuis. Plaats hem op je eettafel, nachtkastje of in de badkamer en geniet van de kalmerende verlichting die hij biedt.

De Blokker Theelichthouder Soft Shade in roze is niet alleen een functioneel stuk, maar ook een decoratief item dat je interieur verfraait. Voeg deze charmante theelichthouder toe aan je decor en creëer een ontspannen en sfeervolle ambiance in je huis. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar eenvoudige elegantie en warmte.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014188
  • EAN: 8718827351626
  • Kleur: Oranje
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 5,5x5,5x5,5 (ØxLxB)
  • Diameter (cm): 5.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten