Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - groen

4015584
1.99

Kies je kleur:

Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - geel Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - groen Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker theelichthouder Soft Shade - 5,5x5,5cm - groen
1.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng een vleugje natuurlijke sereniteit in je ruimte met de Blokker Theelichthouder Soft Shade in een rustgevende groene tint. Met een compacte afmeting van 5,5x5,5 cm voegt deze theelichthouder niet alleen een subtiel decoratief element toe, maar creëert ook een ontspannende ambiance met zijn zachte schijnsel.

Het doordachte ontwerp van de theelichthouder Soft Shade zorgt ervoor dat het kaarslicht op een rustige en kalmerende manier wordt verspreid. De groene kleur brengt de verfrissende uitstraling van de natuur in huis, waardoor het perfect is om een rustige sfeer te creëren.

Plaats simpelweg een theelichtje in de houder en laat je betoveren door het zachte gloeiende licht. Dankzij het compacte formaat is deze theelichthouder veelzijdig en geschikt voor verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs de eettafel voor een intiem diner.

Gemaakt van hoogwaardige materialen straalt de Blokker Theelichthouder Soft Shade duurzaamheid uit, terwijl de groene kleur een vleugje frisheid en kalmte toevoegt aan je interieur. Voeg een sfeer van rust en harmonie toe aan je huis met deze prachtige theelichthouder.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014190
  • EAN: 8718827351695
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 5,5x5,5 (ØxL)
  • Diameter (cm): 5.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten