Kruik Checker met hoes - 1,9 liter - Roze

3994712
4.00

Kies je kleur:

Kruik Checker met hoes - 1,9 liter - Roze Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - blauw Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - groen
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Kruik Checker met hoes - 1,9 liter - Roze
4.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Kruik Checker met hoes is een essentieel product voor iedereen die verlangt naar warmte en comfort tijdens koude nachten. Met een royale inhoud van 1,9 liter biedt deze kruik voldoende warmte om u te verwarmen en te ontspannen. De roze hoes voegt een vleugje stijl en zachtheid toe aan dit functionele product.

De Kruik Checker met hoes is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam rubber dat bestand is tegen warmte en slijtage, waardoor u een veilige en lekvrije ervaring ervaart, zonder zorgen over ongelukjes. De bijgeleverde roze hoes is niet alleen zacht en comfortabel, maar ook afneembaar en wasbaar, waardoor het onderhoud eenvoudig is.

Of u nu last heeft van koude voeten, pijnlijke spieren of gewoon behoefte heeft aan extra warmte, de Kruik Checker met roze hoes is de perfecte metgezel. Het biedt snel en effectief warmtecomfort en is een ideale aanvulling op uw nachtrust. Met zijn aantrekkelijke design en hoogwaardige materialen is deze kruik met roze hoes een prachtig en functioneel product dat u niet wilt missen. Het biedt niet alleen warmte, maar ook een vleugje kleur en gezelligheid aan uw avonden.






Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0013715
  • EAN: 8718827342372
  • Kleur: Roze

Beoordelingen

Gesponsorde producten